
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWraps med oksekødssalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
WrapsVask blomkålen og riv den på rivejernets grove side eller kør den gennem foodprocessoren. Kom kålen i en gryde med kogende vand og kog den i 8 min. Hæld vandet fra og kom blomkålen i et klæde eller viskestykke. Pres vandet ud af kålen, så du til sidst har en klumpet masse. Kom massen i en skål og afkøl den. Det går hurtigt, hvis du rører rundt. Tilsæt æg, karry, salt og smøreost og pisk det hele godt sammen. Opvarm ovnen til 180 grader. Læg bagepapir på bagepladen og kom den sammenpiskede masse på i 2 store, ovale klatter. Massen flyder en smule ud, når den opvarmes, så efterlad lidt afstand. Bag wrappene i 20 min.
OksekødssalatSkær blommetomaterne i kvarte både og snit løget fint. Skær oksekødet i mundrette tern og bland det hele sammen i en skål. Krydr med salt og peber. Kom det så på midten af wrappen og fold den omkring.
Udarbejdet af Birgitte Nymann