Super frisk. Til Lidl Pris
Wraps med oksekødssalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 æg æg
(ca. 100 g)
0,5 blomkål blomkål
(ca. 500 g)
50 g g smøreost smøreost
1 spsk. spsk. karry karry
vand vand
(til at koge blomkålen i)
150 g g hakket oksekød hakket oksekød
Salt og peber Salt og peber
0,5 rødløg rødløg
(ca. 100 g)
5 blommetomater blommetomat
(ca. 250 g)

Wraps med oksekødssalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(2)

Sådan gør du

WrapsVask blomkålen og riv den på rivejernets grove side eller kør den gennem foodprocessoren. Kom kålen i en gryde med kogende vand og kog den i 8 min. Hæld vandet fra og kom blomkålen i et klæde eller viskestykke. Pres vandet ud af kålen, så du til sidst har en klumpet masse. Kom massen i en skål og afkøl den. Det går hurtigt, hvis du rører rundt. Tilsæt æg, karry, salt og smøreost og pisk det hele godt sammen. Opvarm ovnen til 180 grader. Læg bagepapir på bagepladen og kom den sammenpiskede masse på i 2 store, ovale klatter. Massen flyder en smule ud, når den opvarmes, så efterlad lidt afstand. Bag wrappene i 20 min.

OksekødssalatSkær blommetomaterne i kvarte både og snit løget fint. Skær oksekødet i mundrette tern og bland det hele sammen i en skål. Krydr med salt og peber. Kom det så på midten af wrappen og fold den omkring.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt8,5 g Kulhydrater20,5 g Protein36 g kcal302 kJ902

Keywords

Frokost