Super frisk. Til Lidl Pris
Varme knækbrød med røget ørred og purløgscreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

6 - 8 knækbrød knækbrød
150 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
(38 %)
1 bundter bundt purløg purløg
1 agurker agurk
1 fed fed hvidløg hvidløg
2 spsk. spsk. citroner citron
200 g g røgede ørreder røget ørred

Varme knækbrød med røget ørred og purløgscreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(3)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 100°C. Læg knækbrødet på en rist i ovnen 10 min før servering. Kom creme fraichen i en lille skål. Hak purløg fint, og skær agurken i små tern. Bland det med creme fraichen. Pres et fed hvidløg og 2 spsk. citron i purløgscremen. Rør purløgscremen godt sammen, og stil skålen i køleskabet, indtil retten skal serveres. Tag knækbrødet ud af ovnen, og bræk det i ca. 12 stykker. Del ørredskiverne op i 12 små skiver, og anret dem på toppen af hvert knækbrød. Tag purløgscremen ud af køleskabet, og kom en teskefuld på hvert brød. Servér evt. resterende knækbrød og purløgscreme ved siden af som dip.

Keywords

Frokost