
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
6 -8 | knækbrød knækbrød | ||
150 g g | creme fraiche eller flødeskum
creme fraiche eller flødeskum ((38 %)) | ||
1 bundter bundt | purløg purløg | ||
1 | agurker agurk | ||
1 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
2 spsk spsk | citroner citron | ||
200 g g | røgede ørreder røget ørred |
Varme knækbrød med røget ørred og purløgscreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 100°C. Læg knækbrødet på en rist i ovnen 10 min før servering. Kom creme fraichen i en lille skål. Hak purløg fint, og skær agurken i små tern. Bland det med creme fraichen. Pres et fed hvidløg og 2 spsk. citron i purløgscremen. Rør purløgscremen godt sammen, og stil skålen i køleskabet, indtil retten skal serveres. Tag knækbrødet ud af ovnen, og bræk det i ca. 12 stykker. Del ørredskiverne op i 12 små skiver, og anret dem på toppen af hvert knækbrød. Tag purløgscremen ud af køleskabet, og kom en teskefuld på hvert brød. Servér evt. resterende knækbrød og purløgscreme ved siden af som dip.