Hindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade

Hindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

10 stk.
    • 130   g hindbær
    • 100   g rabarber
    • 150   g sukker
    • 100   ml piskefløde
    • 1   - 2   tsk. citronersaft
    • 100   ml mælk

Forberedelse

    Bring hindbær, rabarber og sukker i kog i en gryde, og lad det simre i ca. 5 min.Si massen, så kerner m.m. sorteres fra.Bland hindbærrabarberpureen med mælk og fløde, og smag til med citronsaft.Stavblend massen. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.Fyld den færdigkørte is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

    PyntHak og smelt chokoladen. Hæld chokoladen over isen, og stil den i fryseren indtil de skal spise.