Super frisk. Til Lidl Pris
Hindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

130 g g hindbær hindbær
100 g g rabarber rabarber
150 g g sukker sukker
100 ml ml piskefløde piskefløde
1 - 2 tsk. tsk. citronersaft citronsaft
100 ml ml mælk mælk

Hindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(16)

Opskriften

Bring hindbær, rabarber og sukker i kog i en gryde, og lad det simre i ca. 5 min.Si massen, så kerner m.m. sorteres fra.Bland hindbærrabarberpureen med mælk og fløde, og smag til med citronsaft.Stavblend massen. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.Fyld den færdigkørte is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

PyntHak og smelt chokoladen. Hæld chokoladen over isen, og stil den i fryseren indtil de skal spise.