Hindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade

Hindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

10 stk.
    • 130   g hindbær
    • 100   g rabarber
    • 150   g sukker
    • 100   ml piskefløde
    • 1   - 2   tsk. citronersaft
    • 100   ml mælk

Forberedelse

  1. Bring hindbær, rabarber og sukker i kog i en gryde, og lad det simre i ca. 5 min.

  2. Si massen, så kerner m.m. sorteres fra.

  3. Bland hindbærrabarberpureen med mælk og fløde, og smag til med citronsaft.

  4. Stavblend massen.

  5. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.

  6. Fyld den færdigkørte is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

  7. Pynt
  8. Hak og smelt chokoladen. Hæld chokoladen over isen, og stil den i fryseren indtil de skal spise.