
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
130 g g | hindbær hindbær | ||
100 g g | rabarber rabarber | ||
150 g g | sukker sukker | ||
100 ml ml | piskefløde piskefløde | ||
1 - 2 tsk. tsk. | citronersaft citronsaft | ||
100 ml ml | mælk mælk |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bring hindbær, rabarber og sukker i kog i en gryde, og lad det simre i ca. 5 min.Si massen, så kerner m.m. sorteres fra.Bland hindbærrabarberpureen med mælk og fløde, og smag til med citronsaft.Stavblend massen. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.Fyld den færdigkørte is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.
PyntHak og smelt chokoladen. Hæld chokoladen over isen, og stil den i fryseren indtil de skal spise.