Super frisk. Til Lidl Pris
Hindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hindbær hindbær130 g g
rabarber rabarber100 g g
sukker sukker150 g g
piskefløde piskefløde100 ml ml
citronersaft citronsaft1 - 2 tsk. tsk.
mælk mælk100 ml ml

Hindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(17)

Opskriften

Bring hindbær, rabarber og sukker i kog i en gryde, og lad det simre i ca. 5 min.Si massen, så kerner m.m. sorteres fra.Bland hindbærrabarberpureen med mælk og fløde, og smag til med citronsaft.Stavblend massen. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.Fyld den færdigkørte is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

PyntHak og smelt chokoladen. Hæld chokoladen over isen, og stil den i fryseren indtil de skal spise.