Super frisk. Til Lidl Pris
Hindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

130 g g hindbær hindbær
100 g g rabarber rabarber
150 g g sukker sukker
100 ml ml piskefløde piskefløde
1 - 2 tsk. tsk. citronersaft citronsaft
100 ml ml mælk mælk

Hindbærrabarber-ispinde med hvid chokolade

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(9)

Sådan gør du

Bring hindbær, rabarber og sukker i kog i en gryde, og lad det simre i ca. 5 min.Si massen, så kerner m.m. sorteres fra.Bland hindbærrabarberpureen med mælk og fløde, og smag til med citronsaft.Stavblend massen. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine.Fyld den færdigkørte is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

PyntHak og smelt chokoladen. Hæld chokoladen over isen, og stil den i fryseren indtil de skal spise.