
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Rabarberkompot
400 g g | rabarber
rabarber ((skåret i stykker af ca. 1 cm. )) | ||
2 tsk tsk | vaniljesukker vaniljesukker | ||
1 dl dl | rørsukker rørsukker |
Derudover
skyr skyr | |||
granola granola | |||
rabarber rabarber | |||
hindbær hindbær |
Skyr med rabarber og granola
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:30
min
(2)
Sådan gør du
Rabarberkompot
Kom rabarber, vaniljepulver og rørsukker i en gryde og rør det godt sammen. Varm blandingen i ca. 5-10 minutter. Rabarberne må helst ikke blive bløde.
Servering
Anret skyren i fire portioner. Drys granola over skyren, og pynt med kompot og friske rabarber.