
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Rabarberkompot
rabarber
rabarber (skåret i stykker af ca. 1 cm. ) | 400 g g | |
vaniljesukker vaniljesukker | 2 tsk. tsk. | |
rørsukker rørsukker | 1 dl dl |
Derudover
skyr skyr | ||
granola granola | ||
rabarber rabarber | ||
hindbær hindbær |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSkyr med rabarber og granola
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rabarberkompot
- Kom rabarber, vaniljepulver og rørsukker i en gryde og rør det godt sammen.
- Varm blandingen i ca. 5-10 minutter. Rabarberne må helst ikke blive bløde.
Servering
- Anret skyren i fire portioner.
- Drys granola over skyren, og pynt med kompot og friske rabarber.