
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Rabarberkompot
rabarber
rabarber (skåret i stykker af ca. 1 cm. ) | 400 g g | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 2 tsk. tsk. | ||
rørsukker rørsukker | 1 dl dl |
Derudover
skyr skyr | |||
granola granola | |||
rabarber rabarber | |||
hindbær hindbær |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSkyr med rabarber og granola
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rabarberkompot
- Kom rabarber, vaniljepulver og rørsukker i en gryde og rør det godt sammen.
- Varm blandingen i ca. 5-10 minutter. Rabarberne må helst ikke blive bløde.
Servering
- Anret skyren i fire portioner.
- Drys granola over skyren, og pynt med kompot og friske rabarber.