Super frisk. Til Lidl Pris
Varm kaffe med chokolade, muskat og romfløde

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

mælkechokolade mælkechokolade
(39%)
100
sødmælk sødmælk4 dl dl
muskatnødder muskatnød
(friskrevet)
1 tsk. tsk.
kaffe kaffe
(til stempelkande)
56 g g
vand vand1 l l
piskefløde piskefløde0,25 l l
mørk rom mørk rom1 spsk. spsk.
flydende vanilje flydende vanilje
(eller 1 tsk vaniljesukker)
0,5 tsk. tsk.

Varm kaffe med chokolade, muskat og romfløde

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(1)

Opskriften

  1. Smelt chokoladen i mælken, den må ikke koge, men skal bare være lidt varmere end den ønskede serveringstemperatur.
  2. Tilsæt muskat.
  3. Pisk fløde, rom og vanilje til en let, cremet flødeskum. Bryg kaffen i en stempelkande og lad den trække fire minutter.
  4. Server drinken i et glas. Først ¼ chokolademælk, så ½ kaffe og øverst ¼ flødeskum.Pyntes evt. med en lille smule muskat eller chokoladespåner.