
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
50 g g | bacon bacon | ||
150 g g | tortellini tortellini | ||
salt salt | |||
2 | forårsløg forårsløg | ||
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
100 ml ml | hvidvin hvidvin | ||
700 ml ml | bouillon bouillon | ||
2 spsk spsk | smør smør | ||
30 g g | parmesanost parmesanost |
Tortellini med sprød bacon
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:25
min
(0)
Sådan gør du
Fjern skorpen på baconen, og skær baconen i tynde skiver. Kog tortellinien i 4-5 minutter i saltvand. Lad dem dryppe af. Skyl forårsløgene, og skær dem i fine ringe. Steg dem glasagtige i hed olie. Spæd med vin og bouillon, og bring det i kog. Lad det koge i 5-8 minutter. Steg baconen sprød i smør i ca. 2 minutter. Lad den dryppe af på køkkenrulle. Hæld tortellinierne i bouillonen. Riv parmesanen fint. Anret det med den sprøde bacon over.