
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
8 | tomater tomat | ||
4 | løg løg | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
20 g g | krydderurter
krydderurt ((eller efter smag og behag, fx persille, oregano og timian)) | ||
2 -3 | laurbærblade laurbærblad | ||
3 spsk spsk | ekstra jomfruolivenolie ekstra jomfruolivenolie | ||
1 l l | grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | ||
peber peber | |||
1 -2 tsk tsk | mel mel |
Suppe med tomat, hvidløg og krydderurter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:10
min
(0)
Sådan gør du
Pil og hak løgene, pil hvidløgene, skyl tomaterne og skær dem i mindre stykker. Skyl og hak krydderurterne. Svits løgene kort i olivenolien, drys lidt mel over og tilsæt de hakkede tomater i ca. 2 min. Tilsæt bouillon, laurbærblade, peber og krydderurter. Gem hvidløgene og lidt hakkede krydderurter. Lad suppen simre ca. 20 min., hvorefter du tilsætter hvidløgene. Tag laurbærbladene op, blend suppen og server med et drys friske krydderurter.
Tip
- Spis suppen sammen med broccolifrikadeller.
- Spis med en skive ristet rugbrød til.
- Suppen er også god kold.
Udarbejdet af Birgitte Nymann