Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på stegt fisk med nye kartofler og kryddersmør fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 hele rødspætter hele rødspætter
((eller anden fisk fx torskefilet eller laksefilet) )
1 dl dl mel mel
Salt og peber Salt og peber
250 g g smør smør
(stuetemperatur)
2 fed fed hvidløg hvidløg
2 - 4 spsk. spsk. krydderurter krydderurt
1 kg kg nye kartofler nye kartofler

Stegt fisk med nye kartofler og kryddersmør

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(5)

Sådan gør du

Vend rødspætterne i mel blandet med salt og peber. Steg dem på en pande i smør til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 minutter på hver side. Skrub kartofler, og kog dem i letsaltet vand i 12 minutter. Rør smør med presset hvidløg, hakkede krydderurter, salt og friskkværnet peber.

Servér den stegte fisk med lune, nye kartofler og kryddersmør på toppen, der smelter og giver en smag af sommer til både kartofler og fisk.