
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hele rødspætter
hele rødspætter ((eller anden fisk fx torskefilet eller laksefilet) ) | 4 | ||
mel mel | 1 dl dl | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
smør
smør (stuetemperatur) | 250 g g | ||
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | ||
krydderurter krydderurt | 2 - 4 spsk. spsk. | ||
nye kartofler nye kartofler | 1 kg kg |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteStegt fisk med nye kartofler og kryddersmør
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Vend rødspætterne i mel blandet med salt og peber. Steg dem på en pande i smør til de er gyldne og gennemstegte, 8-10 minutter på hver side. Skrub kartofler, og kog dem i letsaltet vand i 12 minutter. Rør smør med presset hvidløg, hakkede krydderurter, salt og friskkværnet peber.
Servér den stegte fisk med lune, nye kartofler og kryddersmør på toppen, der smelter og giver en smag af sommer til både kartofler og fisk.