
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hvid chokolade hvid chokolade | 200 g g | |
kokosolie kokosolie | 20 g g | |
vaniljestænger vaniljestang | ||
tranebær tranebær | 20 g g | |
kokosmel kokosmel | 15 g g | |
cornflakes cornflakes | 30 g g | |
bagepapir bagepapir |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSprøde chokoladesmåkager med vanilje
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær chokolade og kokosfedt i små tern, og smelt ternene over et vandbad. Rør vaniljemarven i, tag blandingen af blusset, og lad den køle ned. Hak tranebærrene. Rør cornflakes, kokosmel og de hakkede tranebær i chokoladeblandingen. Tag en bradepande med bagepapir, og sæt små toppe på papiret ved hjælp af to skeer. Lad småkagerne stivne. Kom dem derefter i en lufttæt dåse, og opbevar dem tørt og ikke for varmt.