
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | hvid chokolade hvid chokolade | ||
20 g g | kokosolie kokosolie | ||
vaniljestænger vaniljestang | |||
20 g g | tranebær tranebær | ||
15 g g | kokosmel kokosmel | ||
30 g g | cornflakes cornflakes | ||
bagepapir bagepapir |
Sprøde chokoladesmåkager med vanilje
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:20
min
(0)
Sådan gør du
Skær chokolade og kokosfedt i små tern, og smelt ternene over et vandbad. Rør vaniljemarven i, tag blandingen af blusset, og lad den køle ned. Hak tranebærrene. Rør cornflakes, kokosmel og de hakkede tranebær i chokoladeblandingen. Tag en bradepande med bagepapir, og sæt små toppe på papiret ved hjælp af to skeer. Lad småkagerne stivne. Kom dem derefter i en lufttæt dåse, og opbevar dem tørt og ikke for varmt.