
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hvid chokolade hvid chokolade | 200 g g | ||
kokosolie kokosolie | 20 g g | ||
vaniljestænger vaniljestang | |||
tranebær tranebær | 20 g g | ||
kokosmel kokosmel | 15 g g | ||
cornflakes cornflakes | 30 g g | ||
bagepapir bagepapir |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSprøde chokoladesmåkager med vanilje
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær chokolade og kokosfedt i små tern, og smelt ternene over et vandbad. Rør vaniljemarven i, tag blandingen af blusset, og lad den køle ned. Hak tranebærrene. Rør cornflakes, kokosmel og de hakkede tranebær i chokoladeblandingen. Tag en bradepande med bagepapir, og sæt små toppe på papiret ved hjælp af to skeer. Lad småkagerne stivne. Kom dem derefter i en lufttæt dåse, og opbevar dem tørt og ikke for varmt.