Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på sprød spidskålssalat og urtekylling fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

spidskål spidskål
(ca. 600 g)
1
salt salt1 spsk. spsk.
vand vand1 l l
edamamebønner edamamebønne100 g g
ingefærrødder ingefærrod1 spsk. spsk.
hvidløg hvidløg1 fed fed
olie olie2 spsk. spsk.
sojasauce sojasauce4 spsk. spsk.
kyllingefileter kyllingefilet
(ca. 500 g)
4 stk. stk.
Salt og peber Salt og peber
krydderurter krydderurt

Sprød spidskålssalat og urtekylling

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(17)

Opskriften

Snit spidskål fint, og kom det i en skål. Tilsæt salt og koldt vand til kålen er dækket, og lad det trække i 15 minutter. Rør revet ingefær med presset hvidløg, olie og soja. Sigt vandet fra kålen, og vrid den i hænderne til vandet er helt væk. Vend kål og edamamebønner i marinaden. Krydr kyllingebrystfileter med salt og friskkværnet peber, og steg dem på en pande i fedtstof til de er gennemstegte, ca. 6 minutter på hver side.

Servér med spidskålssalaten, og top med friske krydderurter.