Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på sprød spidskålssalat og urtekylling fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 spidskål spidskål
(ca. 600 g)
1 spsk. spsk. salt salt
1 l l vand vand
100 g g edamamebønner edamamebønne
1 spsk. spsk. ingefærrødder ingefærrod
1 fed fed hvidløg hvidløg
2 spsk. spsk. olie olie
4 spsk. spsk. sojasauce sojasauce
4 stk. stk. kyllingefileter kyllingefilet
(ca. 500 g)
Salt og peber Salt og peber
krydderurter krydderurt

Sprød spidskålssalat og urtekylling

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(12)

Sådan gør du

Snit spidskål fint, og kom det i en skål. Tilsæt salt og koldt vand til kålen er dækket, og lad det trække i 15 minutter. Rør revet ingefær med presset hvidløg, olie og soja. Sigt vandet fra kålen, og vrid den i hænderne til vandet er helt væk. Vend kål og edamamebønner i marinaden. Krydr kyllingebrystfileter med salt og friskkværnet peber, og steg dem på en pande i fedtstof til de er gennemstegte, ca. 6 minutter på hver side.

Servér med spidskålssalaten, og top med friske krydderurter.