
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSprød spidskålssalat og urtekylling
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Snit spidskål fint, og kom det i en skål. Tilsæt salt og koldt vand til kålen er dækket, og lad det trække i 15 minutter. Rør revet ingefær med presset hvidløg, olie og soja. Sigt vandet fra kålen, og vrid den i hænderne til vandet er helt væk. Vend kål og edamamebønner i marinaden. Krydr kyllingebrystfileter med salt og friskkværnet peber, og steg dem på en pande i fedtstof til de er gennemstegte, ca. 6 minutter på hver side.
Servér med spidskålssalaten, og top med friske krydderurter.