
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rødbeder
rødbede (store) | 3 - 4 | ||
citroner
citron (saft og revet skal) | 1 | ||
appelsiner
appelsin (saft og revet skal) | 1 | ||
olie olie | 1 spsk. spsk. | ||
kapers kapers | 2 spsk. spsk. | ||
purløg
purløg (finthakket) | 1 bundter bundt | ||
panerede fiskefilet panerede fiskefilet | 400 g g | ||
fedtstof til stegning fedtstof til stegning |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSprød fisk med citrusmarinerede rødbeder
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Skræl rødbederne og riv dem groft eller skær dem i meget tynde strimler.
- Kom dem i en skål og riv skallen fra appelsin og citron over. Pres citrusfrugterne og kom saften ved rødbederne sammen med olie, kapers og finthakket purløg.
- Steg fiskefileterne i fedtstof på en pande til de er gyldne og sprøde og server straks med de citrusmarinerede rødbeder.