
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
3 -4 | rødbeder
rødbede (store) | ||
1 | citroner
citron (saft og revet skal) | ||
1 | appelsiner
appelsin (saft og revet skal) | ||
1 spsk spsk | olie olie | ||
2 spsk spsk | kapers kapers | ||
1 bundter bundt | purløg
purløg (finthakket) | ||
400 g g | panerede fiskefilet panerede fiskefilet | ||
fedtstof til stegning fedtstof til stegning |
Sprød fisk med citrusmarinerede rødbeder
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:35
min
(0)
Sådan gør du
Skræl rødbederne og riv dem groft eller skær dem i meget tynde strimler.
Kom dem i en skål og riv skallen fra appelsin og citron over. Pres citrusfrugterne og kom saften ved rødbederne sammen med olie, kapers og finthakket purløg.
Steg fiskefileterne i fedtstof på en pande til de er gyldne og sprøde og server straks med de citrusmarinerede rødbeder.