Super frisk. Til Lidl Pris
Spiselige dødningehoveder (Muffins med chokolade- og lakridssmag)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

75 g g smør smør
300 g g mel mel
90 g g sukker sukker
salt salt
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
175 g g lakrids lakrids
125 g g mørk chokolade mørk chokolade
1 æg æg
250 ml ml kærnemælk kærnemælk
200 g g flormelis flormelis
vand vand
(efter behov)

Spiselige dødningehoveder (Muffins med chokolade- og lakridssmag)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(5)

Opskriften

Smelt smørret, og lad det køle af. Bland mel, sukker, salt og bagepulver i en skål. Hak chokoladen, og skær 125 g lakrids i små stykker. Sæt 25 g chokolade til side, og bland lakridsen og resten af chokoladen i melblandingen. Hæld kærnemælk, æg og det afkølede smør i en skål, og pisk det sammen. Hæld massen ned i melblandingen, og rør rundt. Fordel dejen i muffinformene, og bag dem i en forvarmet ovn på 200°C i ca. 25 minutter. Lad dem afkøle, før du pynter dem.

Din glasur laver du ved at hælde flormelissen i en lille skål og blande lidt vand i, så massen er tyktflydende. Det resterende lakrids skærer du ud til øjne. Smør glasuren ud på dine muffins, og placér lakridsøjnene på dine muffins, sådan at der er plads til at lave resten af dødningehovedet. Lad glasuren tørre.

Smelt resten af chokoladen i et vandbad. Hæld den smeltede chokolade i en frysepose, og klip et lille hul i posen, så du kan bruge den som sprøjtepose. Dekorér dine muffins med den smeltede chokolade ved at give dem næsebor og dødningehovedmunde. Lad dem tørre.