
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
tærtedej tærtedej | 1 ruller rulle | ||
olie olie | 1 spsk. spsk. | ||
løg løg | 1 | ||
spinat spinat | 500 g g | ||
æg æg | 8 | ||
madlavningsfløde madlavningsfløde | 1 dl dl | ||
salt salt | 2 tsk. tsk. | ||
peber peber | |||
varmrøget laks varmrøget laks | 125 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSpinattærte med røget laks
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Forvarm ovnen til 180 °C.
Smør en tærteform grundigt med smør eller olie.
Rul dejen ud, og læg den i formen. Pres den forsigtigt ud til alle kanter.
Skyl spinat, og dup eller slyng det tørt.
Varm olie op i en gryde, og lad løgene simre til de er klare. Tilsæt spinat og lad den falde sammen.
Lad det hele køle let af, mens du laver æggemassen. Pisk æg, fløde salt og peber sammen, og vend al spinaten i. Kom det hele i tærteformen uden at forbage bunden først.
Pil skindet af laksen, og pluk den i små stykker. Fordel dem på tærten, og tryk dem let ned i fyldet.
Pensl kanterne af tærtedejen med lidt af æggemassen, og bag den 35-40 minutter i ovnen.
Server evt. med en blandet grøn salat og sennepsdressing.