
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
250 g g | nudler nudler | ||
1 | spidskål
spidskål (lille) | ||
1 | løg løg | ||
1 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
4 cm cm | ingefær
ingefær (skrællet) | ||
1 spsk. spsk. | olie olie | ||
100 g g | spinat
spinat (frisk) | ||
1 dl dl | sojasauce sojasauce |
Spidskålswok med nudler, ingefær og soja
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:30
min
(41)
Sådan gør du
Kog vand op og kom nudlerne i. Lad dem trække i 4 minutter.
Skær spidskål i tynde strimler, løg i tynde både og hak hvidløg. Skær ingefær i tynde skiver og derefter i tynde strimler. Hak strimlerne.
Varm en wok eller stor pande op til den er rygende varm. Tilsæt olie, spidskål, løg, hvidløg og ingefær og lad det stege under let omrøring, til det tager en smule farve. Tilsæt de kogte nudler, spinatblade og soja og mix alt grundigt sammen. Serveres straks.