
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
nudler nudler | 250 g g | |
spidskål
spidskål (lille) | 1 | |
løg løg | 1 | |
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | |
ingefær
ingefær (skrællet) | 4 cm cm | |
olie olie | 1 spsk. spsk. | |
spinat
spinat (frisk) | 100 g g | |
sojasauce sojasauce | 1 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpidskålswok med nudler, ingefær og soja
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Kog vand op og kom nudlerne i. Lad dem trække i 4 minutter.
- Skær spidskål i tynde strimler, løg i tynde både og hak hvidløg.
- Skær ingefær i tynde skiver og derefter i tynde strimler.
- Hak strimlerne.
- Varm en wok eller stor pande op til den er rygende varm.
- Tilsæt olie, spidskål, løg, hvidløg og ingefær og lad det stege under let omrøring, til det tager en smule farve.
- Tilsæt de kogte nudler, spinatblade og soja og mix alt grundigt sammen. Serveres straks.