
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
nudler nudler | 250 g g | ||
spidskål
spidskål (lille) | 1 | ||
løg løg | 1 | ||
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | ||
ingefær
ingefær (skrællet) | 4 cm cm | ||
olie olie | 1 spsk. spsk. | ||
spinat
spinat (frisk) | 100 g g | ||
sojasauce sojasauce | 1 dl dl |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSpidskålswok med nudler, ingefær og soja
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Kog vand op og kom nudlerne i. Lad dem trække i 4 minutter.
- Skær spidskål i tynde strimler, løg i tynde både og hak hvidløg.
- Skær ingefær i tynde skiver og derefter i tynde strimler.
- Hak strimlerne.
- Varm en wok eller stor pande op til den er rygende varm.
- Tilsæt olie, spidskål, løg, hvidløg og ingefær og lad det stege under let omrøring, til det tager en smule farve.
- Tilsæt de kogte nudler, spinatblade og soja og mix alt grundigt sammen. Serveres straks.