Super frisk. Til Lidl Pris
Spidskålswok med nudler, ingefær og soja

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

nudler nudler250 g g
spidskål spidskål
(lille)
1
løg løg1
hvidløg hvidløg1 fed fed
ingefær ingefær
(skrællet)
4 cm cm
olie olie1 spsk. spsk.
spinat spinat
(frisk)
100 g g
sojasauce sojasauce1 dl dl

Spidskålswok med nudler, ingefær og soja

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(189)

Opskriften

  1. Kog vand op og kom nudlerne i. Lad dem trække i 4 minutter.
  2. Skær spidskål i tynde strimler, løg i tynde både og hak hvidløg.
  3. Skær ingefær i tynde skiver og derefter i tynde strimler.
  4. Hak strimlerne.
  5. Varm en wok eller stor pande op til den er rygende varm.
  6. Tilsæt olie, spidskål, løg, hvidløg og ingefær og lad det stege under let omrøring, til det tager en smule farve.
  7. Tilsæt de kogte nudler, spinatblade og soja og mix alt grundigt sammen. Serveres straks.