Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på spicy spidskålshoveder fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 spidskål spidskål
1 spsk. spsk. olie olie
1 løg løg
400 g g hakket kød hakket kød
(okse, kylling, vegetarisk osv. - efter smag og præferencer)
2 fed fed hvidløg hvidløg
1 røde chilier rød chili
2 dl dl bouillon bouillon
(2 dl vand og 1 terning)
4 spsk. spsk. creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
500 g g tomater tomat
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber
1 bøtter bøtte purløg purløg

Spicy spidskålshoveder

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(31)

Sådan gør du

Del spidskål i halve på den lange led. Fjern de midterste blade så der kun er et lag af de yderste blade tilbage på ca. 1,5 cm tykkelse, så der dannes en skål. Læg de 4 ”skåle” tæt sammen i en lille bradepande eller en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Hak de spidskålsblade, du fjernede, og skær løget i tynde skiver. Svits løg i olien på en stor pande til de er bløde. Tilsæt kød, og lad det svitse med til det får farve. Tilsæt hakket spidskål, presset hvidløg og hakket chili, og vend det godt sammen. Tilsæt bouillonen, og lad det simre 2 minutter. Smag til med salt og peber.

Fordel det hele i de 4 ”spidskålsskåle”, og bag dem i en 180 °C forvarmet ovn i ca. 20 minutter.

Kom en klat cremefraiche på hvert spidskål, og drys med finthakket purløg inden servering.

Skær tomater i grove stykker, og vend dem sammen med olivenolie, havsalt, et par vrid friskkværnet peber og en god portion finthakket purløg. Lad tomatsalaten trække i 5-10 minutter inden servering.