
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
grønkål grønkål | 300 g g | |
tørret basilikum tørret basilikum | 1 spsk. spsk. | |
salt salt | 0,5 spsk. spsk. | |
olivenolie olivenolie | 1,5 dl dl | |
mandler mandel | 25 g g | |
parmesanost parmesanost | 50 g g | |
spaghetti spaghetti | 400 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSpaghetti med grønkålspesto
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Sæt saltet vand over til spaghetti, og kog som anvist på pakken.
- Kom grønkål, basilikum, salt, olivenolie og mandler i en blender, og kør det til en tyk masse. Det kan være nødvendigt at stoppe blenderen engang i mellem og skrabe siderne ned.
- Når pestoen er ensartet, kan du evt. justere konsistensen med lidt olivenolie.
- Vend revet parmesan i, og smag til med salt og peber.
- Hæld vandet fra spaghettien, og kom den straks tilbage i gryden.
- Tilsæt grønkålspestoen og vend det hele grundigt sammen.