
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
grønkål grønkål | 300 g g | ||
tørret basilikum tørret basilikum | 1 spsk. spsk. | ||
salt salt | 0,5 spsk. spsk. | ||
olivenolie olivenolie | 1,5 dl dl | ||
mandler mandel | 25 g g | ||
parmesanost parmesanost | 50 g g | ||
spaghetti spaghetti | 400 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSpaghetti med grønkålspesto
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Sæt saltet vand over til spaghetti, og kog som anvist på pakken.
- Kom grønkål, basilikum, salt, olivenolie og mandler i en blender, og kør det til en tyk masse. Det kan være nødvendigt at stoppe blenderen engang i mellem og skrabe siderne ned.
- Når pestoen er ensartet, kan du evt. justere konsistensen med lidt olivenolie.
- Vend revet parmesan i, og smag til med salt og peber.
- Hæld vandet fra spaghettien, og kom den straks tilbage i gryden.
- Tilsæt grønkålspestoen og vend det hele grundigt sammen.