Super frisk. Til Lidl Pris
Solbærsorbet med citronmelisse

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

150 g g sukker sukker
400 g g solbær solbær
50 ml ml citronersaft citronsaft
3 - 4 spsk. spsk. gin gin
(kan undlades)
3 - 4 stilke stilk citronmelisse citronmelisse

Solbærsorbet med citronmelisse

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(0)

Sådan gør du

Rens solbærrene og kog dem sammen med sukker, citronsaft og 350 ml vand, indtil bærrene revner. Skil bærrene fra saften ved at hælde dem i en finmasket si over en skål. Lad bærrene køle ned, og pres dem herefter ud i sien med en ske eller gaffel. Smag saften til med gin efter smag. Vask citronmelissen, ryst vandet af og hak den fint. Rør citronmelissen i saften. Hæld blandingen i en flad, frostsikker skål, og frys den i mindst 6-8 timer. Rør isen igennem 1 gang i timen med en gaffel, så iskrystallerne bliver mindre. Lad sorbeten tø lidt op inden servering, og form den til kugler. Tip

Hvis du har en ismaskine, kan du også fryse sorbeten heri i henhold til producentens anvisninger.

Næringsindhold

Kulhydrater32 g Protein1 g kcal164 kJ684