
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 25 g g | ||
mælk mælk | 0,25 l l | ||
gær gær | 25 g g | ||
sukker sukker | 2 tsk. tsk. | ||
salt
salt (groft salt) | 0,75 tsk. tsk. | ||
hvedemel hvedemel | 400 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSnobrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Smelt smørret i en gryde, og tilsæt mælken. Hæld det over i en stor skål, og rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt sukker, salt og hvedemel (holdt lidt mel tilbage). Dejen må ikke være for klistret. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 1 time, imens du venter på, at gløderne på bålet bliver rigtig gode. Drys lidt mel på bordet, og ælt dejen godt igennem. Tilsæt resten af melet, hvis dejen er for klistret. Skær dejen ud i 6 stykker, og tril dem i 40 cm lange pølser hver. Sno hver rulle om en lang pind og tryk dem godt fast. Bag dejen over gløderne på bålet i ca. 10 min., eller indtil brødene er gyldne og gennembagte.Rigtig god bålaften!