Super frisk. Til Lidl Pris
Snobrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

25 g g smør smør
0,25 l l mælk mælk
25 g g gær gær
2 tsk. tsk. sukker sukker
0,75 tsk. tsk. salt salt
(groft salt)
400 g g hvedemel hvedemel

Snobrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(26)

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde, og tilsæt mælken. Hæld det over i en stor skål, og rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt sukker, salt og hvedemel (holdt lidt mel tilbage). Dejen må ikke være for klistret. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 1 time, imens du venter på, at gløderne på bålet bliver rigtig gode. Drys lidt mel på bordet, og ælt dejen godt igennem. Tilsæt resten af melet, hvis dejen er for klistret. Skær dejen ud i 6 stykker, og tril dem i 40 cm lange pølser hver. Sno hver rulle om en lang pind og tryk dem godt fast. Bag dejen over gløderne på bålet i ca. 10 min., eller indtil brødene er gyldne og gennembagte.Rigtig god bålaften!