Super frisk. Til Lidl Pris
Snack: chips, dip og grøntsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Bønnedip

røde peberfrugter rød peberfrugt1
olie olie
salt salt
kidneybønner kidneybønner0,5 dåser dåse
flødeost flødeost
(med pikantsmag)
0,5 pakker pakke
hvidløg hvidløg0,5
citronersaft citronsaft1 spsk. spsk.

Tortillachips

tortillapandekager tortillapandekage3
olie olie1 - 2 spsk. spsk.
salt salt

Snack: chips, dip og grøntsager

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(5)

Opskriften

Klokken er kvart-i-ulvetid, og børnene er sultne. Har du en rest bønner fra aftensmad dagen før og lidt grøntsager eller frugt på lager, så tager det ikke lang tid at trylle en lækker snack frem. Og wupti - mætte maver, bekæmpelse af madspild og en lækker snack.

  1. Start med at tænde ovnen på 200 grader.
  2. Skær peberfrugt i tern, kom lidt olie og salt over og giv det 15-20 minutters tid i ovnen.
  3. Imens kommes drænede kidneybønner, flødeost, hvidløg, citron og krydder i en food processor.
  4. Når peberfrugten er bagt færdig, kommes den i maskinen og blendes med.
  5. Chips: skær pandekagerne i mindre stykker, vend dem i olie og lidt salt.
  6. Spred dem ud på en bageplade og bag dem ved 200 grader i 6-7 minutter til de er sprøde.
  7. Skær de grøntsager og det frugt ud, du har på lager og nyd det hele sammen.

Udarbejdet af Julie Bruun