
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Bønnedip
røde peberfrugter rød peberfrugt | 1 | |
olie olie | ||
salt salt | ||
kidneybønner kidneybønner | 0,5 dåser dåse | |
flødeost
flødeost (med pikantsmag) | 0,5 pakker pakke | |
hvidløg hvidløg | 0,5 | |
citronersaft citronsaft | 1 spsk. spsk. |
Tortillachips
tortillapandekager tortillapandekage | 3 | |
olie olie | 1 - 2 spsk. spsk. | |
salt salt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSnack: chips, dip og grøntsager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Klokken er kvart-i-ulvetid, og børnene er sultne. Har du en rest bønner fra aftensmad dagen før og lidt grøntsager eller frugt på lager, så tager det ikke lang tid at trylle en lækker snack frem. Og wupti - mætte maver, bekæmpelse af madspild og en lækker snack.
- Start med at tænde ovnen på 200 grader.
- Skær peberfrugt i tern, kom lidt olie og salt over og giv det 15-20 minutters tid i ovnen.
- Imens kommes drænede kidneybønner, flødeost, hvidløg, citron og krydder i en food processor.
- Når peberfrugten er bagt færdig, kommes den i maskinen og blendes med.
- Chips: skær pandekagerne i mindre stykker, vend dem i olie og lidt salt.
- Spred dem ud på en bageplade og bag dem ved 200 grader i 6-7 minutter til de er sprøde.
- Skær de grøntsager og det frugt ud, du har på lager og nyd det hele sammen.
Udarbejdet af Julie Bruun