
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
300 g g | mørk chokolade mørk chokolade | ||
20 g g | blødt smør blødt smør | ||
3 spsk. spsk. | mørk rom mørk rom | ||
300 g g | marcipan marcipan | ||
0,5 dl dl | flormelis flormelis |
Kokosdrys
4 dl dl | revet kokos revet kokos | ||
blåbær blåbær | |||
appelsiner appelsin | |||
rødbeder rødbede | |||
hjertesalat hjertesalat |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSmå træstammer med farvet kokosdrys
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Kokosdrys:
Kør blåbær, appelsiner, salat og rødbeder igennem juiceren hver for sig, indtil du har 1 dl saft i hver farve. Fordel kokosflagerne i 4 skåle, og hæld 1 farve over hver. Lad det trække i 10-30 min. Rør rundt af og til. Spred den farvede kokos på bageplader beklædt med bagepapir. Bag kokossen tør i varmluftsovnen ved ca. 40 °C i 2-4 timer. Tjek kokossen jævnligt.
Træstammer:
Smelt 200 g chokolade over vandbad. Riv 100 g marcipan fint. Rør marcipan, smør og rom i chokoladen, og stil massen på køl i min. 1 time. Udskær og rul 24 minitræstammer, og sæt dem på køl igen. Rul i mellemtiden marcipanen ud. Drys med flormelis på kagerullen og bordet, så bliver det nemmere. Rul minitræstammerne ind i marcipan. Smelt resten af chokoladen over vandbad, og dyp træstammernes ender i chokoladen og derefter i kokosdryssen. Opbevar træstammerne på køl inden servering.
Hæld den resterende kokos i lufttætte beholdere og opbevar den mørkt og ikke for varmt.