Super frisk. Til Lidl Pris
Små træstammer med farvet kokosdrys

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

mørk chokolade mørk chokolade300 g g
blødt smør blødt smør20 g g
mørk rom mørk rom3 spsk. spsk.
marcipan marcipan300 g g
flormelis flormelis0,5 dl dl

Kokosdrys

revet kokos revet kokos4 dl dl
blåbær blåbær
appelsiner appelsin
rødbeder rødbede
hjertesalat hjertesalat

Små træstammer med farvet kokosdrys

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

4:00 t
(16)

Opskriften

Kokosdrys:

Kør blåbær, appelsiner, salat og rødbeder igennem juiceren hver for sig, indtil du har 1 dl saft i hver farve. Fordel kokosflagerne i 4 skåle, og hæld 1 farve over hver. Lad det trække i 10-30 min. Rør rundt af og til. Spred den farvede kokos på bageplader beklædt med bagepapir. Bag kokossen tør i varmluftsovnen ved ca. 40 °C i 2-4 timer. Tjek kokossen jævnligt.

Træstammer:

Smelt 200 g chokolade over vandbad. Riv 100 g marcipan fint. Rør marcipan, smør og rom i chokoladen, og stil massen på køl i min. 1 time. Udskær og rul 24 minitræstammer, og sæt dem på køl igen. Rul i mellemtiden marcipanen ud. Drys med flormelis på kagerullen og bordet, så bliver det nemmere. Rul minitræstammerne ind i marcipan. Smelt resten af chokoladen over vandbad, og dyp træstammernes ender i chokoladen og derefter i kokosdryssen. Opbevar træstammerne på køl inden servering.

Hæld den resterende kokos i lufttætte beholdere og opbevar den mørkt og ikke for varmt.