
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
125 g g | frosne ærter frosne ærter | ||
1 | skalotteløg skalotteløg | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
1 kviste kvist | rosmarin rosmarin | ||
100 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
1 | æg æg | ||
2 spsk. spsk. | mælk mælk | ||
3 ruller rulle | filodej filodej | ||
50 g g | emmentaler emmentaler |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSmå tærter med ærter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Ærterne tøs op, og blandes med finhakkede skalotteløg, salt og peber. Rosmarinbladene tages af grenen og hakkes fint. Bland dem med creme fraiche, æg, mælk, salt og peber. Fordel fillodejen i de 6 muffinformes bund og kanter. Fyld ærteblandingen ned i muffinformene belagt med fillodej, put creme fraiche-massen deri, og drys med revet emmentaler. Bag dine små tærter i en forvarmet ovn i 15 min. på 200°C. Befri forsigtigt dine små tærter fra deres form, og servér dem med det samme.