
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
flormelis flormelis | 150 g g | |
æggehvider æggehvide | 2 | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
mørk chokolade mørk chokolade | 15 g g | |
bagepapir bagepapir | ||
frysepose frysepose |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSmå spøgelser i marengs
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Si flormelissen. Pisk æggehviderne godt stive sammen med saltet. Kom flormelissen i 1 teskefuld ad gangen, og fortsæt med at piske æggehviderne. Marengsmassen skal være blank og tyk, førend den er færdig.
Kom massen i en sprøjtepose med 1 hultylle med en diameter i mellemstørrelse. Sprøjt små spøgelser på en bradepande med bagepapir. Bag marengs-spøgelserne i en forvarmet ovn i ca. 1 time ved 120°C, indtil de er sprøde. Lad dem derefter køle helt af. Hak den mørke chokolade, og smelt den over et vandbad. Kom den smeltede chokolade i en frysepose, og klip et lille hul i det ene hjørne. Sprøjt herefter ansigter på spøgelserne, og lad dem tørre.