
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
150 g g | flormelis flormelis | ||
2 | æggehvider æggehvide | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
15 g g | mørk chokolade mørk chokolade | ||
bagepapir bagepapir | |||
frysepose frysepose |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSmå spøgelser i marengs
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Si flormelissen. Pisk æggehviderne godt stive sammen med saltet. Kom flormelissen i 1 teskefuld ad gangen, og fortsæt med at piske æggehviderne. Marengsmassen skal være blank og tyk, førend den er færdig.
Kom massen i en sprøjtepose med 1 hultylle med en diameter i mellemstørrelse. Sprøjt små spøgelser på en bradepande med bagepapir. Bag marengs-spøgelserne i en forvarmet ovn i ca. 1 time ved 120°C, indtil de er sprøde. Lad dem derefter køle helt af. Hak den mørke chokolade, og smelt den over et vandbad. Kom den smeltede chokolade i en frysepose, og klip et lille hul i det ene hjørne. Sprøjt herefter ansigter på spøgelserne, og lad dem tørre.