Super frisk. Til Lidl Pris
Små pandekager med foreller og peberrodscreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

100 g g mel mel
0,5 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
Salt og peber Salt og peber
dild dild
125 mælk mælk
1 spsk. spsk. planteolie planteolie
100 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
4 tsk. tsk. peberrodssalat peberrodssalat
100 g g piskefløde piskefløde
citroner (skal fra) citron (skal fra)
200 g g røget forel fileter røget forel fileter
100 g g sort kaviar sort kaviar

Små pandekager med foreller og peberrodscreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(1)

Sådan gør du

  • Bland mel, bagepulver og 1 knivspids salt. Hak dilden fint og tilsæt den.
  • Æg, mælk og 1 spsk. olie piskes sammen og hældes i melblandingen.
  • Rør det glat og lad det hvile i 15 min.
  • Rør creme fraiche sammen med peberrod og krydder det med citronskal, salt og peber.
  • Pisk fløden stiv, vend den forsigtigt i og stil den på køl.
  • Skær forelfileterne i skiver.
  • Hæld olie på en pande og varm det op. Bag 25-30 små pandekager. Bagetid: 1-2 min på hver side.
  • Smør peberrodscreme på pandekagerne. Anret med forel og kaviar ovenpå og pynt med dild.