Super frisk. Til Lidl Pris
Små pandekager med foreller og peberrodscreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

mel mel100 g g
bagepulver bagepulver0,5 tsk. tsk.
Salt og peber Salt og peber
dild dild
mælk mælk125
planteolie planteolie1 spsk. spsk.
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum100 g g
peberrodssalat peberrodssalat4 tsk. tsk.
piskefløde piskefløde100 g g
citroner (skal fra) citron (skal fra)
røget forel fileter røget forel fileter200 g g
sort kaviar sort kaviar100 g g

Små pandekager med foreller og peberrodscreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(8)

Opskriften

  • Bland mel, bagepulver og 1 knivspids salt. Hak dilden fint og tilsæt den.
  • Æg, mælk og 1 spsk. olie piskes sammen og hældes i melblandingen.
  • Rør det glat og lad det hvile i 15 min.
  • Rør creme fraiche sammen med peberrod og krydder det med citronskal, salt og peber.
  • Pisk fløden stiv, vend den forsigtigt i og stil den på køl.
  • Skær forelfileterne i skiver.
  • Hæld olie på en pande og varm det op. Bag 25-30 små pandekager. Bagetid: 1-2 min på hver side.
  • Smør peberrodscreme på pandekagerne. Anret med forel og kaviar ovenpå og pynt med dild.