
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
mel mel | 100 g g | ||
bagepulver bagepulver | 0,5 tsk. tsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
dild dild | |||
mælk mælk | 125 | ||
planteolie planteolie | 1 spsk. spsk. | ||
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 100 g g | ||
peberrodssalat peberrodssalat | 4 tsk. tsk. | ||
piskefløde piskefløde | 100 g g | ||
citroner (skal fra) citron (skal fra) | |||
røget forel fileter røget forel fileter | 200 g g | ||
sort kaviar sort kaviar | 100 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteSmå pandekager med foreller og peberrodscreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Bland mel, bagepulver og 1 knivspids salt. Hak dilden fint og tilsæt den.
- Æg, mælk og 1 spsk. olie piskes sammen og hældes i melblandingen.
- Rør det glat og lad det hvile i 15 min.
- Rør creme fraiche sammen med peberrod og krydder det med citronskal, salt og peber.
- Pisk fløden stiv, vend den forsigtigt i og stil den på køl.
- Skær forelfileterne i skiver.
- Hæld olie på en pande og varm det op. Bag 25-30 små pandekager. Bagetid: 1-2 min på hver side.
- Smør peberrodscreme på pandekagerne. Anret med forel og kaviar ovenpå og pynt med dild.