
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Yoghurtdressing
græsk yoghurt græsk yoghurt | 2 spsk. spsk. | |
mayonnaise mayonnaise | 2 spsk. spsk. | |
æblecidereddike æblecidereddike | 2 tsk. tsk. | |
dijonsennep dijonsennep | 1 tsk. tsk. | |
honning honning | 1 tsk. tsk. | |
Salt og peber Salt og peber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRugbrødssandwich med kylling
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen på 200 grader. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad. Hæld olivenolie over, og drys med salt og peber. Bag nu kyllingefileterne i ovnen i 10-15 minutter, til de er gennemstegte og let gyldne i overfladen. Tag kyllingekødet ud. Læg skiver af cheddarost over kyllingekødet, og sæt fadet tilbage i ovnen i 1 minut, så osten smelter. Lad dernæst kyllingekødet stå, så osten sætter sig en smule, inden du skære kødet i skiver.
Fordel serranoskinken på en bageplade med bagepapir. Bag skinken i cirka 3 minutter ved 200 grader, til den er sprød.
Skær avocado i skiver.
Skyl og tørsalaten.
Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
Skær skiver af rugbrød. Rist evt. Brødet, hvis du vil servere din rugbrødssandwich lune.
Smør brødet med dressing. Fyld sandwiches med kyllingekød, avocado, serrano og salat.
Nyd enten din rugbrødssandwich lun eller kold.
Udarbejdet af emma martiny.