
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rødbeder rødbede | 500 g g | ||
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | ||
salt salt | |||
blandet salat blandet salat | 1 bakker bakke | ||
rødløg rødløg | 1 | ||
avocadoer avocado | 2 | ||
pistacienødder pistacienød | 1 håndfulde håndfuld | ||
feta feta | 150 g g | ||
tranebær tranebær | 1 håndfulde håndfuld |
Viniagrette dressing
balsamico balsamico | 1 spsk. spsk. | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
ahornsirup ahornsirup | 1 tsk. tsk. | ||
dijonsennep dijonsennep | 1 tsk. tsk. | ||
Salt og peber Salt og peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteRødbedesalat med feta og avocado
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og beklæd en bageplade med bagepapir.
Skræl rødbederne eller skrub dem grundigt. Skær dem i grove tern, og fordel dem på en bageplade. Vend rødbedetern i olivenolie og salt, og bag dem i 15-20 minutter, til de er møre.
Pisk alle ingredienserne til vinaigretten sammen i en lille skål med en gaffel.
Kom de bagte rødbeder i en skål, og vend vinaigretten i skålen. Lad nu rødbederne stå og køle lidt af, imens du klargør de resterende ingredienser.
Skyl salaten. Skær rødløg i papirstynde både. Skær avokadoerne i tern. Rist pistacienødderne på en tør pande, og hak dem groft.
Vend salat i skålen med de bagte rødbeder. Tilføj rødløg, avokado, pistacienødder, tranebær og feta smuldret i mindre stykker. Vend forsigtigt rundt, og servér.
Udarbejdet af emma martiny.