
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
500 g g | rødbeder rødbede | ||
1 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
salt salt | |||
1 bakker bakke | blandet salat blandet salat | ||
1 | rødløg rødløg | ||
2 | avokadoer avokado | ||
1 håndfulde håndfuld | pistacienødder pistacienød | ||
150 g g | feta feta | ||
1 håndfulde håndfuld | tranebær tranebær |
Viniagrette dressing
1 spsk. spsk. | balsamico balsamico | ||
2 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
1 tsk. tsk. | ahornsirup ahornsirup | ||
1 tsk. tsk. | dijonsennep dijonsennep | ||
Salt og peber Salt og peber |
Rødbedesalat med feta og avocado
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Forberedelsestid: 0:10
Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og beklæd en bageplade med bagepapir.
Skræl rødbederne eller skrub dem grundigt. Skær dem i grove tern, og fordel dem på en bageplade. Vend rødbedetern i olivenolie og salt, og bag dem i 15-20 minutter, til de er møre.
Pisk alle ingredienserne til vinaigretten sammen i en lille skål med en gaffel.
Kom de bagte rødbeder i en skål, og vend vinaigretten i skålen. Lad nu rødbederne stå og køle lidt af, imens du klargør de resterende ingredienser.
Skyl salaten. Skær rødløg i papirstynde både. Skær avokadoerne i tern. Rist pistacienødderne på en tør pande, og hak dem groft.
Vend salat i skålen med de bagte rødbeder. Tilføj rødløg, avokado, pistacienødder, tranebær og feta smuldret i mindre stykker. Vend forsigtigt rundt, og servér.
Udarbejdet af emma martiny.