Super frisk. Til Lidl Pris
Rødbedesalat med feta og avocado

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g rødbeder rødbede
1 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
salt salt
1 bakker bakke blandet salat blandet salat
1 rødløg rødløg
2 avokadoer avokado
1 håndfulde håndfuld pistacienødder pistacienød
150 g g feta feta
1 håndfulde håndfuld tranebær tranebær

Viniagrette dressing

1 spsk. spsk. balsamico balsamico
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 tsk. tsk. ahornsirup ahornsirup
1 tsk. tsk. dijonsennep dijonsennep
Salt og peber Salt og peber

Rødbedesalat med feta og avocado

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(16)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og beklæd en bageplade med bagepapir.

Skræl rødbederne eller skrub dem grundigt. Skær dem i grove tern, og fordel dem på en bageplade. Vend rødbedetern i olivenolie og salt, og bag dem i 15-20 minutter, til de er møre.

Pisk alle ingredienserne til vinaigretten sammen i en lille skål med en gaffel.

Kom de bagte rødbeder i en skål, og vend vinaigretten i skålen. Lad nu rødbederne stå og køle lidt af, imens du klargør de resterende ingredienser.

Skyl salaten. Skær rødløg i papirstynde både. Skær avokadoerne i tern. Rist pistacienødderne på en tør pande, og hak dem groft.

Vend salat i skålen med de bagte rødbeder. Tilføj rødløg, avokado, pistacienødder, tranebær og feta smuldret i mindre stykker. Vend forsigtigt rundt, og servér.

Udarbejdet af emma martiny.