
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRisengrødsvafler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Du har måske prøvet at lave klatkager af dine risengrødsrester, men har du prøvet at lave vafler? Det er mindst lige så godt og nemt, og der er endnu mere plads til topping. Opskriften her giver 6-7 belgiske vafler, men du kan også lave den i et hjertevaffeljern.
- Rør den kolde risengrød sammen med æg, sukker, vaniljesukker, bagepulver og mel.
- Vend også fintrevet skal fra den halve appelsin i. Dette kan undlades eller erstattes med citronskal.
- Varm et vaffeljern op.
- Smelt lidt smør i jernet og pensl begge sider med smørret.
- Kom dejen i og bag dine vafler.
- Top med dine favoritter. Det kunne fx være amerenakirsebær og flormelis.