
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Karrypickles
4 | gulerødder
gulerod (store) | ||
1 | knoldselleri knoldselleri | ||
1 | blomkål blomkål | ||
4 | løg løg | ||
2 | porrer
porre (store) | ||
100 g g | karry
karry (brændt af på en tør pande) | ||
1 l l | eddike eddike | ||
1 kg kg | sukker sukker | ||
100 g g | maizena maizena |
Mayonnaise
2 | citroner
citron (saften) | ||
1 dl dl | æggeblommer æggeblomme | ||
0,5 dl dl | vindruekerneolie vindruekerneolie | ||
salt salt |
Remoulade
400 g g | karrypickles karrypickle | ||
500 g g | mayonnaise mayonnaise | ||
0,5 bundter bundt | estragon estragon | ||
50 g g | kapers kapers | ||
1 spsk spsk | gurkemeje gurkemeje |
Remoulade
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Karrypickles
Klargør alle grøntsager, og skær dem i tern à ca. ½ x ½ cm. Del blomkålen i små buketter.
Kog eddike og sukker op. Tilsæt gulerødder og kog op. Gør det samme med selleri, så løg, så blomkål og til sidst porre og karry. Kog det hele igennem et par minutter, og jævn med maizenaen, der er rørt op i koldt vand. Konsistensen styres med maizenaen, men hold lidt igen. Pickles sætter sig yderligere, når den bliver kold.
Mayonnaise
Blend citronsaft, æggeblommer og lidt salt, til det bliver hvidt. Tilsæt forsigtigt olien lidt efter lidt. Olien skal have samme temperatur som de øvrige ingredienser, ellers skiller mayonnaisen.
Remoulade
Blend karrypickles groft, og hak estragon og kapers. Vend alle ingredienser sammen. Remouladen må gerne laves dagen i forvejen, da den gule farve bliver flottere. Remouladen kan opbevares på køl i op til 1 uge pga. det høje indhold af eddike i pickles.