
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rødkål
rødkål (ca. 500 g) | 1 | ||
forårsløg
forårsløg (ca. 100 g) | 5 | ||
pærer
pære (ca. 150 g) | 3 | ||
citronersaft citronsaft | 2 spsk. spsk. | ||
hvidvinseddike hvidvinseddike | 0,5 dl dl | ||
olivenolie olivenolie | 0,5 dl dl | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
peber peber | 1 knsp. knsp. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteRåmarineret rødkål
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Snit rødkålen i tynde strimler. Pil løgene og hak dem i fine, små tern. Jo finere, jo bedre. Skyl pærerne og fjern kernehuset. Skær pærerne i fine tern. Bland citronsaft, hvidvinseddike og olivenolie sammen i en skål og tilsæt salt og pepper. Vend herefter rødkål, løg og æbler deri. Stil rødkålen i køleskabet i 24 timer. Hak til slut valnødderne groft. Anret salaten og drys de hakkede nødder over.
Næringsindhold
Fedt111
g
Kulhydrater475
g
Protein25
g
kcal1446
kJ6044