Super frisk. Til Lidl Pris
Råmarineret rødkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 rødkål rødkål
(ca. 500 g)
5 forårsløg forårsløg
(ca. 100 g)
3 pærer pære
(ca. 150 g)
2 spsk. spsk. citronersaft citronsaft
0,5 dl dl hvidvinseddike hvidvinseddike
0,5 dl dl olivenolie olivenolie
1 knsp. knsp. salt salt
1 knsp. knsp. peber peber

Råmarineret rødkål

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(6)

Sådan gør du

Snit rødkålen i tynde strimler. Pil løgene og hak dem i fine, små tern. Jo finere, jo bedre. Skyl pærerne og fjern kernehuset. Skær pærerne i fine tern. Bland citronsaft, hvidvinseddike og olivenolie sammen i en skål og tilsæt salt og pepper. Vend herefter rødkål, løg og æbler deri. Stil rødkålen i køleskabet i 24 timer. Hak til slut valnødderne groft. Anret salaten og drys de hakkede nødder over.

Næringsindhold

Fedt111 g Kulhydrater475 g Protein25 g kcal1446 kJ6044