
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
mælk mælk | 250 ml ml | |
fløde fløde | 100 g g | |
kanel kanel | 1 spsk. spsk. | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
quinoa
quinoa (røde eller hvide Quinoa) | 125 g g | |
valnøddekerner valnøddekerne | 25 g g | |
sukker sukker | 4 tsk. tsk. |
Banan-mango creme
bananer
banan (modne bananer) | 2 | |
græsk yoghurt græsk yoghurt | 100 g g | |
appelsiner
appelsin (saften fra ½ appelsin) | 1 | |
mangoer
mango (ca. 400 g) | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listQuinoagrød med banan-mango creme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kog mælk, fløde, kanel og salt op. Skyld quinoa frøene, lad dem dryppe af og tilsæt dem til mælkeblandingen. Kog det ved svag til middel varme i 15 min, rør jævnligt i gryden. Hak valnødderne og tilsæt dem, tag grøden af kogepladen. Lad det køle under låg i 10 min.
Skræl bananen og mos den fint med en gaffel. Tilsæt yoghurt og appelsinsaft. Skræl mangoen og skær frugtkødet fra stenen og skær det i tern. Tilsæt det til cremen.
Del grøden i 4 skåle og drys 1 tsk. sukker på hver. Anret med cremen.