
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
gær gær | 5 g g | ||
vand vand | 1 dl dl | ||
rugmel rugmel | 60 g g | ||
hvedemel hvedemel | 110 g g | ||
salt salt | |||
solsikkeolie solsikkeolie | 1 spsk. spsk. | ||
blåskimmeloste blåskimmelost | 40 g g | ||
pærer pære | 0,5 | ||
valnøddekerner valnøddekerne | 15 g g | ||
rucola rucola |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePizza med blåskimmel
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Opløs gæren i vand, tilsæt mel, salt og olie, og ælt dejen. Lad dejen hvile i 20 min, og form herefter dejen til en lille bolle. Dæk bollen til med husholdningsfilm, og lad den hvile i køleskabet natten over. Sæt en bageplade i ovnen, og forvarm ovnen på 225 grader. Tag bollen ud af køleskabet, og form den til en pizzabund med hænderne. Læg blåskimmelost på pizzabunden, og varm den i ovnen i ca. 10 min. Skær pæren i skiver, hak valnødderne, skyl rucolaen, og pynt den færdigbagte pizza med dette.