Super frisk. Til Lidl Pris
Pastaret med kylling og soltørrede tomater

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

løg løg1
hvidløg hvidløg2 fed fed
kyllingebryster kyllingebryst450 g g
soltørrede tomater soltørrede tomater100 g g
asparges asparges0,25 bundter bundt
spinat spinat
(frisk)
50 g g
paprika paprika3 g g
Salt og peber Salt og peber
asparges asparges
(frisk)
0,25 bundter bundt
persille persille0,5 bundter bundt
spinat spinat
(frisk)
50 g g
vand vand1,5 dl dl
hønsebouillon hønsebouillon0,5 terninger terning
madlavningsfløde madlavningsfløde1,5 dl dl
parmesanost parmesanost30 g g
fettuccine fettuccine200 g g
parmesanost parmesanost
(til pynt)
persille persille
(til pynt)

Pastaret med kylling og soltørrede tomater

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(156)

Opskriften

Nem opskrift på en lækker pastaret med kylling, frisk persille og soltørrede tomater. Tilsæt evt. også bacontern til retten. Det er nemlig lige prikken over i’et. Det er nem og hurtig aftensmad, som kræver få ingredienser, men som smager fantastisk.


Det her er en super simpel ret, som er perfekt til de dage, hvor det bare skal gå hurtigt. Den kan laves på 30 minutter og så kan du tilsætte lige præcis de grøntsager du har lyst til. Vi har brugt løg, hvidløg, friske asparges, soltørrede tomater og spinat. Du kan dog også sagtens tilføje ærter, bønner, peberfrugt eller cherrytomater, hvis du er mere til det.

Pastaret med kylling og soltørrede tomater
30 min

Pastaret med kylling og soltørrede tomater

Ingredienser

løg
1
hvidløg
2 fed
kyllingebryst
450 g
soltørrede tomater
100 g
asparges
0.25 bundt
spinat (frisk)
50 g
paprika
3 g
Salt og peber
asparges (frisk)
0.25 bundt
persille
0.5 bundt
spinat (frisk)
50 g
vand
1.5 dl
hønsebouillon
0.5 terning
madlavningsfløde
1.5 dl
parmesanost
30 g
fettuccine
200 g
parmesanost (til pynt)
persille (til pynt)
Pastaret med kylling og soltørrede tomater
10 min

Trin 1

Forberedelse

Hak løg og hvidløg fint.

Skær asparges i mindre stykker på ca. 3-4 cm.

Skyl spinat.

Hak soltørrede tomater i mindre stykker.

Rens kylling og skær i tern eller strimler.

løg: 1
hvidløg: 2 fed
kyllingebryst: 450 g
soltørrede tomater: 100 g
asparges: 0.25 bundt
spinat (frisk): 50 g
Pastaret med kylling og soltørrede tomater
15 min

Trin 2

Tilberedning

Sæt vand til pasta over. Varm en gryde eller pande op med olie eller smør. Tilsæt løg og hvidløg og lad det sautere til, at det bliver blødt.

Tilsæt kylling og lad det få farve over det hele. Tilsæt salt, peber og paprika.

Tilsæt soltørrede tomater og asparges. Vend det godt rundt.

Tilsæt vand og smuldret bouillonterning.

Lad det simre ved middel varme et par minutter. Skru ned for blusset og tilsæt madlavningsfløde og revet parmesan.

Kog pasta efter pakkens anvisning.

Hak frisk persille fint. Du skal bruge noget af det i selve retten og resten til pynt.

Når pasta er kogt tages lidt af pastavandet fra i en kop (det kan man bruge til lige at gøre saucen ekstra cremet til sidst).

Tilsæt drænet pasta, frisk spinat og persille til saucen og vend det hele godt rundt. Tilsæt evt. lidt af det pastavand du tog fra og lad det hele simre et par minutter, så pastaen får lov til at absorbere noget af saucen.

Smag til med salt og peber.

paprika: 3 g
Salt og peber
asparges (frisk): 0.25 bundt
persille: 0.5 bundt
spinat (frisk): 50 g
vand: 1.5 dl
hønsebouillon: 0.5 terning
madlavningsfløde: 1.5 dl
parmesanost: 30 g
fettuccine: 200 g
Pastaret med kylling og soltørrede tomater
5 min

Trin 3

Anretning

Anret i to skåle og top med revet parmesan og frisk persille.

Server med det samme

parmesanost (til pynt)
persille (til pynt)
Pastaret med kylling og soltørrede tomater

Feedback

Kunne du lide at lave mad med os?

1
2
3