Super frisk. Til Lidl Pris
Pasta med cashewnødcreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

cashewnødder cashewnød100 g g
blomkål blomkål0,5
olivenolie olivenolie4 spsk. spsk.
paprikapulver paprikapulver
nudler nudler300 g g
løg løg1
hvidløg hvidløg2 fed fed
flåede tomater flåede tomater400 g g
tomatpuré tomatpuré2 spsk. spsk.
soltørrede tomater soltørrede tomater10

Pasta med cashewnødcreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(12)

Opskriften

+ 3 timer til udblødning af cashewnødder

  1. Hæld vand over cashewnødderne og lad dem udbløde i mindst 3 timer.
  2. Kog nudlerne al dente efter pakkeanvisningen og gem 100 ml pastavand til senere.
  3. Hak løg og hvidløg groft og purér det i en foodprocessor eller med en stavblender sammen med de udblødte cashewnødder, de grofthakkede tomater, 5 soltørrede tomater, tomatpure og pastavandet.
  4. Opvarm saucen i en gryde, tilsæt nudler og blomkål - og nyd retten!