
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
pærer
pære (ca. 360 g) | 3 | ||
vaniljepulver vaniljepulver | 0,25 tsk. tsk. | ||
vand vand | 4 - 5 spsk. spsk. | ||
fast kokosmasse fra en dåse kokosmælk
fast kokosmasse fra en dåse kokosmælk (ca. 30 g) | 2 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePæregrød med kokosflødeskum
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl pærerne og fjern kernehuset. Skær dem i mindre tern og kom dem i en gryde med ½ dl vand og vaniljepulveret. Kog pærerne i 10 min. (eller til de er møre). Rør grøden sammen med et piskeris eller brug stavblenderen, hvis du vil have en mere cremet konsistens. Køl grøden ned. Pisk de 2 spsk fast kokosmasse fra en dåse kokosmælk, så den bliver samlet. Den kan ikke piskes luftig som almindeligt flødeskum. Server pæregrøden i små glas med top af kokosflødeskum.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold
Fedt20
g
Kulhydrater47,7
g
Protein1
g
kcal375
kJ1568