
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Muffindej
blødt smør blødt smør | 150 g g | |
rørsukker rørsukker | 170 g g | |
vaniljesukker vaniljesukker | 1 tsk. tsk. | |
æg
æg (str. L) | 3 | |
malede mandler malet mandel | 50 g g | |
hvedemel hvedemel | 140 g g | |
kakaopulver kakaopulver | 25 g g | |
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | |
appelsinerskal appelsinskal | ||
mandler
mandel (grofthakkede) | 50 g g |
Orangesirup
appelsinersaft
appelsinsaft (ca. 1 dl) |
Frosting
flormelis flormelis | 75 g g | |
mascarpone mascarpone | 200 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPåskecupcakes med appelsin og cremet mascarponefrosting
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Muffindej
- Pisk smør, sukker og vanilje længe til det er cremet.
- Tilsæt ét æg ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg. Dejen skal være meget luftig, når æggene er pisket i.
- Bland bagepulver, kakao, hvedemel og mandelmel og vend forsigtigt melblandingen i dejen.
- Tilsæt appelsinskal, appelsinsaft og grofthakkede mandler.
- Fordel dejen i papirsbeklædte muffinsforme, og bag dem ved 175 grader varmluft i 20-22 min.
Orangesirup
- Kog en sirup af appelsinsaft og sukker.
- Lad det småkoge i 5 minutter. Køl af.
- Pensl kagerne med den afkølede appelsinsirup - siruppen vil trænge ned i overfladen. Du vil opleve, at dine muffins smager ekstra godt og holder sig ekstra saftige med denne metode.
Frosting
- Kom blødt smør, vaniljesukker, flormelis og kakao i en skål. Pisk det sammen til en meget luftig og cremet smørcreme.
- Tilsæt evt. et par spsk appelsinsirup, hvis du har noget til overs.
- Pisk det grundigt ind i cremen.
- Tilsæt stuetempereret mascarpone, og pisk kun ganske kort ved lav hastighed. Det er vigtigt, at du ikke pisker for hurtigt og længe, så vil cremen skille.
- Kom frostingen i en sprøjtepose med en lille græstylle. Afsæt rosetter af frosting som tilfældige, rodede reder ovenpå kagerne.
- Dekorer med små æg i form af chokoladeovertrukne mandler eller lign.
Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss