Super frisk. Til Lidl Pris
Påskecupcakes med appelsin og cremet mascarponefrosting

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Muffindej

blødt smør blødt smør150 g g
rørsukker rørsukker170 g g
vaniljesukker vaniljesukker1 tsk. tsk.
æg æg
(str. L)
3
malede mandler malet mandel50 g g
hvedemel hvedemel140 g g
kakaopulver kakaopulver25 g g
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
appelsinerskal appelsinskal
mandler mandel
(grofthakkede)
50 g g

Orangesirup

appelsinersaft appelsinsaft
(ca. 1 dl)

Frosting

flormelis flormelis75 g g
mascarpone mascarpone200 g g

Påskecupcakes med appelsin og cremet mascarponefrosting

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(10)

Opskriften

Muffindej

  1. Pisk smør, sukker og vanilje længe til det er cremet.
  2. Tilsæt ét æg ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg. Dejen skal være meget luftig, når æggene er pisket i.
  3. Bland bagepulver, kakao, hvedemel og mandelmel og vend forsigtigt melblandingen i dejen.
  4. Tilsæt appelsinskal, appelsinsaft og grofthakkede mandler.
  5. Fordel dejen i papirsbeklædte muffinsforme, og bag dem ved 175 grader varmluft i 20-22 min.


Orangesirup

  1. Kog en sirup af appelsinsaft og sukker.
  2. Lad det småkoge i 5 minutter. Køl af.
  3. Pensl kagerne med den afkølede appelsinsirup - siruppen vil trænge ned i overfladen. Du vil opleve, at dine muffins smager ekstra godt og holder sig ekstra saftige med denne metode.


Frosting

  1. Kom blødt smør, vaniljesukker, flormelis og kakao i en skål. Pisk det sammen til en meget luftig og cremet smørcreme.
  2. Tilsæt evt. et par spsk appelsinsirup, hvis du har noget til overs.
  3. Pisk det grundigt ind i cremen.
  4. Tilsæt stuetempereret mascarpone, og pisk kun ganske kort ved lav hastighed. Det er vigtigt, at du ikke pisker for hurtigt og længe, så vil cremen skille.
  5. Kom frostingen i en sprøjtepose med en lille græstylle. Afsæt rosetter af frosting som tilfældige, rodede reder ovenpå kagerne.
  6. Dekorer med små æg i form af chokoladeovertrukne mandler eller lign.

Opskriften er udarbejdet af Annemette Voss