
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
125 g g | smør smør | ||
300 g g | rørsukker rørsukker | ||
2 | æg æg | ||
2 tsk tsk | vaniljesukker vaniljesukker | ||
1 tsk tsk | bagepulver bagepulver | ||
200 g g | hvedemel hvedemel | ||
3 spsk spsk | kakaopulver kakaopulver | ||
150 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
1 dl dl | kaffe kaffe | ||
1 tsk tsk | chokoladecreme
chokoladecreme ((Deluxe-chokoladecreme)) |
Frosting
225 g g | smør smør | ||
250 g g | flormelis flormelis | ||
225 g g | chokoladecreme chokoladecreme | ||
1 tsk tsk | vaniljeekstrakt vaniljeekstrakt | ||
0,25 tsk tsk | salt salt | ||
0,5 dl dl | piskefløde piskefløde |
Topping
påskechokolader påskechokolader |
Påskecupcakes
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°, og tag smørret ud af køleskabet. Smørret skal være blødt til dejen og frosting.Lav 1 dl kaffe til dejen, og lad den køle af.
Dej
Rør smør og rørsukker sammen. Tilsæt æg, vaniljesukker, bagepulver, hvedemel, kakaopulver og rør sammen. Tilsæt creme fraiche og kaffe.
Hæld dejen i muffinsforme, og bag dem i ca. 20 min. Lad dem køle, gerne 1 time.
Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske. Fyld hullet med 1 tsk. Deluxe-chokoladecreme.
Frosting
Pisk smør og flormelis sammen til det er glat og cremet.
Tilsæt chokoladecremen, imens du fortsat pisker. Tilsæt nu vaniljeekstrakt og salt, og pisk det ind i smørcremen. Tilsæt piskefløden og pisk det sammen til en lys konsistens.
Lad cremen stå i køleskabet i mindst 1 time, inden du kommer det i en sprøjtepose og dekorerer dine cupcakes.