
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 125 g g | ||
rørsukker rørsukker | 300 g g | ||
æg æg | 2 | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 2 tsk. tsk. | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
hvedemel hvedemel | 200 g g | ||
kakaopulver kakaopulver | 3 spsk. spsk. | ||
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 150 g g | ||
kaffe kaffe | 1 dl dl | ||
chokoladecreme
chokoladecreme (Deluxe-chokoladecreme) | 1 tsk. tsk. |
Frosting
smør smør | 225 g g | ||
flormelis flormelis | 250 g g | ||
chokoladecreme chokoladecreme | 225 g g | ||
vaniljeekstrakt vaniljeekstrakt | 1 tsk. tsk. | ||
salt salt | 0,25 tsk. tsk. | ||
piskefløde piskefløde | 0,5 dl dl |
Topping
påskechokolader påskechokolader |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePåskecupcakes
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Tænd ovnen på 180°, og tag smørret ud af køleskabet. Smørret skal være blødt til dejen og frosting.
- Lav 1 dl kaffe til dejen, og lad den køle af.
Dej
- Rør smør og rørsukker sammen.
- Tilsæt æg, vaniljesukker, bagepulver, hvedemel, kakaopulver og rør sammen.
- Tilsæt creme fraiche og kaffe.
- Hæld dejen i muffinsforme, og bag dem i ca. 20 min. Lad dem køle, gerne 1 time.
- Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske.
- Fyld hullet med 1 tsk. Deluxe-chokoladecreme.
Frosting
- Pisk smør og flormelis sammen til det er glat og cremet.
- Tilsæt chokoladecremen, imens du fortsat pisker.
- Tilsæt nu vaniljeekstrakt og salt, og pisk det ind i smørcremen.
- Tilsæt piskefløden og pisk det sammen til en lys konsistens.
- Lad cremen stå i køleskabet i mindst 1 time, inden du kommer det i en sprøjtepose og dekorerer dine cupcakes.