
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
125 g g | smør smør | ||
300 g g | rørsukker rørsukker | ||
2 | æg æg | ||
2 tsk. tsk. | vaniljesukker vaniljesukker | ||
1 tsk. tsk. | bagepulver bagepulver | ||
200 g g | hvedemel hvedemel | ||
3 spsk. spsk. | kakaopulver kakaopulver | ||
150 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
1 dl dl | kaffe kaffe | ||
1 tsk. tsk. | chokoladecreme
chokoladecreme (Deluxe-chokoladecreme) |
Frosting
225 g g | smør smør | ||
250 g g | flormelis flormelis | ||
225 g g | chokoladecreme chokoladecreme | ||
1 tsk. tsk. | vaniljeekstrakt vaniljeekstrakt | ||
0,25 tsk. tsk. | salt salt | ||
0,5 dl dl | piskefløde piskefløde |
Topping
påskechokolader påskechokolader |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslistePåskecupcakes
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen på 180°, og tag smørret ud af køleskabet. Smørret skal være blødt til dejen og frosting.Lav 1 dl kaffe til dejen, og lad den køle af.
Dej
Rør smør og rørsukker sammen. Tilsæt æg, vaniljesukker, bagepulver, hvedemel, kakaopulver og rør sammen. Tilsæt creme fraiche og kaffe.
Hæld dejen i muffinsforme, og bag dem i ca. 20 min. Lad dem køle, gerne 1 time.
Lav et lille hul i toppen af kagerne med en ske. Fyld hullet med 1 tsk. Deluxe-chokoladecreme.
Frosting
Pisk smør og flormelis sammen til det er glat og cremet.
Tilsæt chokoladecremen, imens du fortsat pisker. Tilsæt nu vaniljeekstrakt og salt, og pisk det ind i smørcremen. Tilsæt piskefløden og pisk det sammen til en lys konsistens.
Lad cremen stå i køleskabet i mindst 1 time, inden du kommer det i en sprøjtepose og dekorerer dine cupcakes.