#LidlOverrasker
Påskeæg med hjemmelavet marcipan

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

50 g g dadler daddel
150 g g mandler mandel
1 knsp. knsp. salt salt
50 g g mørk chokolade mørk chokolade
revet kokos revet kokos

Påskeæg med hjemmelavet marcipan

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(1)

Sådan gør du

Kom kogende vand over dadlerne og lad dem stå i vandet, mens du smutter mandlerne. Det er nemmest at smutte mandlerne ved at komme kogt vand over dem, så skindet løsnes. Dræn dadlerne for vand og blend mandler, dadler og salt, til marcipanmassen har den konsistens, du vil have. Form massen til æg i den størrelse, du ønsker og sæt dem på køl i min. 1 time. Herefter kan æggene sagtens spises, men du kan også pynte dem yderligere: Smelt chokoladen over vandbad. Vend æggene i chokoladen og evt. også i revet kokos. Stil dem igen på køl, til chokoladen er stivnet.

TipKom lidt revet ingefær eller 2 spsk lakridspulver i marcipanen. Du kan også komme frysetørrede bær på toppen eller drysse dem med lidt chilipulver.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Påskeæg med hjemmelavet marcipan
30 min

Påskeæg med hjemmelavet marcipan

Ingredienser

daddel
50 g
mandel
150 g
salt
1 knsp.
mørk chokolade
50 g
revet kokos
Påskeæg med hjemmelavet marcipan
30 min

Step 1

Påskeæg med hjemmelavet marcipan

Kom kogende vand over dadlerne og lad dem stå i vandet, mens du smutter mandlerne. Det er nemmest at smutte mandlerne ved at komme kogt vand over dem, så skindet løsnes. Dræn dadlerne for vand og blend mandler, dadler og salt, til marcipanmassen har den konsistens, du vil have. Form massen til æg i den størrelse, du ønsker og sæt dem på køl i min. 1 time. Herefter kan æggene sagtens spises, men du kan også pynte dem yderligere: Smelt chokoladen over vandbad. Vend æggene i chokoladen og evt. også i revet kokos. Stil dem igen på køl, til chokoladen er stivnet.

TipKom lidt revet ingefær eller 2 spsk lakridspulver i marcipanen. Du kan også komme frysetørrede bær på toppen eller drysse dem med lidt chilipulver.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

daddel: 50 g
mandel: 150 g
salt: 1 knsp.
mørk chokolade: 50 g
revet kokos
Påskeæg med hjemmelavet marcipan

Feedback

How did you like cooking with us?

Næringsindhold

Fedt73 g Kulhydrater117 g Protein35 g kcal1226 g kJ5150 g

Måske kan du også lide ...

Fyldte kaffepraliner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Fyldte kaffepraliner
55 min
(2)
Nemme dadelkugler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Nemme dadelkugler
5 min
(2)
Cashew-marcipan med hindbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Cashew-marcipan med hindbær
10 min
(3)
Hjemmelavet marcipan uden tilsat sukker

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hjemmelavet marcipan uden tilsat sukker
30 min
(4)
Konfektrulle med marcipan og nødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Konfektrulle med marcipan og nødder
10 min
(2)
Daddelmandler med chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Daddelmandler med chokolade
20 min
(1)
Chokolade med abrikos

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chokolade med abrikos
45 min
(0)
Dadler med marcipan

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Dadler med marcipan
60 min
(0)
Espresso-chokoladefudge

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Espresso-chokoladefudge
30 min
(5)
Kakaokugler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kakaokugler
15 min
(0)
Florentinere med honning

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Florentinere med honning
20 min
(3)
Friske dadler med mandarin

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Friske dadler med mandarin
20 min
(2)
Havregrynskugler med chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Havregrynskugler med chokolade
20 min
(3)
Marcipan med pæremos

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Marcipan med pæremos
10 min
(1)
Peanut- og honningsnack

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Peanut- og honningsnack
15 min
(3)