Super frisk. Til Lidl Pris
Påskeæg med hjemmelavet marcipan

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

50 g g dadler daddel
150 g g mandler mandel
1 knsp. knsp. salt salt
50 g g mørk chokolade mørk chokolade
revet kokos revet kokos

Påskeæg med hjemmelavet marcipan

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(1)

Sådan gør du

Kom kogende vand over dadlerne og lad dem stå i vandet, mens du smutter mandlerne. Det er nemmest at smutte mandlerne ved at komme kogt vand over dem, så skindet løsnes. Dræn dadlerne for vand og blend mandler, dadler og salt, til marcipanmassen har den konsistens, du vil have. Form massen til æg i den størrelse, du ønsker og sæt dem på køl i min. 1 time. Herefter kan æggene sagtens spises, men du kan også pynte dem yderligere: Smelt chokoladen over vandbad. Vend æggene i chokoladen og evt. også i revet kokos. Stil dem igen på køl, til chokoladen er stivnet.

TipKom lidt revet ingefær eller 2 spsk lakridspulver i marcipanen. Du kan også komme frysetørrede bær på toppen eller drysse dem med lidt chilipulver.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt73 g Kulhydrater117 g Protein35 g kcal1226 kJ5150