
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
dadler daddel | 50 g g | |
mandler mandel | 150 g g | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
mørk chokolade mørk chokolade | 50 g g | |
revet kokos revet kokos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPåskeæg med hjemmelavet marcipan
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kom kogende vand over dadlerne og lad dem stå i vandet, mens du smutter mandlerne. Det er nemmest at smutte mandlerne ved at komme kogt vand over dem, så skindet løsnes. Dræn dadlerne for vand og blend mandler, dadler og salt, til marcipanmassen har den konsistens, du vil have. Form massen til æg i den størrelse, du ønsker og sæt dem på køl i min. 1 time. Herefter kan æggene sagtens spises, men du kan også pynte dem yderligere: Smelt chokoladen over vandbad. Vend æggene i chokoladen og evt. også i revet kokos. Stil dem igen på køl, til chokoladen er stivnet.
TipKom lidt revet ingefær eller 2 spsk lakridspulver i marcipanen. Du kan også komme frysetørrede bær på toppen eller drysse dem med lidt chilipulver.
Udarbejdet af Birgitte Nymann