Super frisk. Til Lidl Pris
Ovnbagte ostekartofler med  stegte peberfrugter, tomater og løg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 kg kg kartofler kartoffel
2 - 3 spsk. spsk. hvidløgsolie hvidløgsolie
Salt og peber Salt og peber
150 g g revet cheddar revet cheddar
2 rødløg rødløg
500 g g snackpebere snackpeber
150 g g cherrytomater cherrytomat
2 tsk. tsk. timian timian
1 tsk. tsk. røget paprika røget paprika

Ovnbagte ostekartofler med stegte peberfrugter, tomater og løg

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(21)

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 220 °C.

Skrub kartoflerne og del dem i halve, så skærefladen bliver så stor som muligt.

Lav 4-6 snit i skærefladen uden at skære hele vejen gennem kartoflerne.

Skyl dem i koldt vand, og dup dem tørre. Læg den på en bageplade med bagepapir, så skærefladen vender opad. Pensl med hvidløgsolien, og drys med salt og peber. Bag i ovnen i 25 minutter, til kartoflerne tager farve. Fordel revet ost over kartoflerne, og bag 5-6 minutter mere til osten er smeltet og gylden.

Skær rødløg i både, snackpebre i grove stykker og cherrytomater i halve.

Steg rødløg og snackpebre på en stor pande i hvidløgsolie eller olivenolie i 5 minutter. Rør engang imellem. Tilsæt tomater, og krydr med salt og peber. Vend alt rundt og lad det simre et par minutter.

Tip: Retten kan spises som vegetarisk ret eller som tilbehør til stegt kød.