Super frisk. Til Lidl Pris
Ovnbagte ostekartofler med  stegte peberfrugter, tomater og løg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kartofler kartoffel2 kg kg
hvidløgsolie hvidløgsolie2 - 3 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber
revet cheddar revet cheddar150 g g
rødløg rødløg2
snackpebere snackpeber500 g g
cherrytomater cherrytomat150 g g
timian timian2 tsk. tsk.
røget paprika røget paprika1 tsk. tsk.

Ovnbagte ostekartofler med stegte peberfrugter, tomater og løg

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(40)

Opskriften

Forvarm ovnen til 220 °C.

Skrub kartoflerne og del dem i halve, så skærefladen bliver så stor som muligt.

Lav 4-6 snit i skærefladen uden at skære hele vejen gennem kartoflerne.

Skyl dem i koldt vand, og dup dem tørre. Læg den på en bageplade med bagepapir, så skærefladen vender opad. Pensl med hvidløgsolien, og drys med salt og peber. Bag i ovnen i 25 minutter, til kartoflerne tager farve. Fordel revet ost over kartoflerne, og bag 5-6 minutter mere til osten er smeltet og gylden.

Skær rødløg i både, snackpebre i grove stykker og cherrytomater i halve.

Steg rødløg og snackpebre på en stor pande i hvidløgsolie eller olivenolie i 5 minutter. Rør engang imellem. Tilsæt tomater, og krydr med salt og peber. Vend alt rundt og lad det simre et par minutter.

Tip: Retten kan spises som vegetarisk ret eller som tilbehør til stegt kød.