
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 kg kg | kartofler kartoffel | ||
2 - 3 spsk. spsk. | hvidløgsolie hvidløgsolie | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
150 g g | revet cheddar revet cheddar | ||
2 | rødløg rødløg | ||
500 g g | snackpebere snackpeber | ||
150 g g | cherrytomater cherrytomat | ||
2 tsk. tsk. | timian timian | ||
1 tsk. tsk. | røget paprika røget paprika |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteOvnbagte ostekartofler med stegte peberfrugter, tomater og løg
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 220 °C.
Skrub kartoflerne og del dem i halve, så skærefladen bliver så stor som muligt.
Lav 4-6 snit i skærefladen uden at skære hele vejen gennem kartoflerne.
Skyl dem i koldt vand, og dup dem tørre. Læg den på en bageplade med bagepapir, så skærefladen vender opad. Pensl med hvidløgsolien, og drys med salt og peber. Bag i ovnen i 25 minutter, til kartoflerne tager farve. Fordel revet ost over kartoflerne, og bag 5-6 minutter mere til osten er smeltet og gylden.
Skær rødløg i både, snackpebre i grove stykker og cherrytomater i halve.
Steg rødløg og snackpebre på en stor pande i hvidløgsolie eller olivenolie i 5 minutter. Rør engang imellem. Tilsæt tomater, og krydr med salt og peber. Vend alt rundt og lad det simre et par minutter.
Tip: Retten kan spises som vegetarisk ret eller som tilbehør til stegt kød.