
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
grovvalsede ruggryn grovvalsede ruggryn | 0,5 dl dl | ||
havregryn havregryn | 0,5 dl dl | ||
appelsinersaft appelsinsaft | 1 dl dl | ||
dadler
daddel (ca. 20 g) | 3 | ||
letmælk letmælk | 0,25 dl dl | ||
kokosmel
kokosmel (med top) | 1 spsk. spsk. | ||
æbler æble | 0,5 | ||
skyr skyr | 0,5 dl dl | ||
honning
honning (eller sirup ) | 1 tsk. tsk. | ||
bær
bær (jord-, hind- eller blåbær) | 100 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMorgengrød med bær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Bland ruggryn og havregryn med mælk og juice. Hak dadlerne i fine stykker og hæld dem i grynene sammen med kokosmel. Rør det hele godt sammen og stil det i køleskabet natten over. Riv æblet næste morgen eller hak det i fine små stykker. Rør derefter æblet sammen med skyr og honning. Kom det ovenpå grøden og top det hele med bær.
Udarbejdet af Birgitte Nymann