
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
mel mel | 350 g g | |
fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel | 200 g g | |
gær
gær (ca 21 g) | 0,5 pakker pakke | |
rørsukker rørsukker | 0,5 tsk. tsk. | |
rosmarin rosmarin | 2 kviste kvist | |
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | |
havsalt havsalt | 2 tsk. tsk. | |
sesamfrø
sesamfrø (til pynt) | ||
mælk mælk | 3 spsk. spsk. | |
vand vand | 3,25 dl dl | |
bagepapir bagepapir |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMini fladbrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hæld begge slags mel i en skål, og lav en fordybning heri. Opløs gær og sukker i 3,25 dl lunkent vand og hæld det i fordybningen i melet. En smule mel fra kanten drysses over. Lad det hæve i 15 minutter. 1 spsk. rosmarinnåle nippes af og hakkes. Olie og salt tilsættes, og dejen æltes til den er glat. Lad den hæve tildækket i ca. 2 timer. Dejen hældes ud på et meldrysset bord og æltes igennem, del den i 6 portioner og rul disse ud til ovale fladbrød. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i 20 minutter. Fladbrødene pensles med mælk og drysses med sesam eller rosmarinnåle. Bages i en forvarmet ovn ved 225°C i 15 minutter til de er gyldne. Serveres lune eller kolde.