Super frisk. Til Lidl Pris
Mini fladbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

mel mel350 g g
fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel200 g g
gær gær
(ca 21 g)
0,5 pakker pakke
rørsukker rørsukker0,5 tsk. tsk.
rosmarin rosmarin2 kviste kvist
olivenolie olivenolie1 spsk. spsk.
havsalt havsalt2 tsk. tsk.
sesamfrø sesamfrø
(til pynt)
mælk mælk3 spsk. spsk.
vand vand3,25 dl dl
bagepapir bagepapir

Mini fladbrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(16)

Opskriften

Hæld begge slags mel i en skål, og lav en fordybning heri. Opløs gær og sukker i 3,25 dl lunkent vand og hæld det i fordybningen i melet. En smule mel fra kanten drysses over. Lad det hæve i 15 minutter. 1 spsk. rosmarinnåle nippes af og hakkes. Olie og salt tilsættes, og dejen æltes til den er glat. Lad den hæve tildækket i ca. 2 timer. Dejen hældes ud på et meldrysset bord og æltes igennem, del den i 6 portioner og rul disse ud til ovale fladbrød. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i 20 minutter. Fladbrødene pensles med mælk og drysses med sesam eller rosmarinnåle. Bages i en forvarmet ovn ved 225°C i 15 minutter til de er gyldne. Serveres lune eller kolde.

Næringsindhold

Fedt5 g Kulhydrater63 g Protein11 g kcal358 kJ1497