Super frisk. Til Lidl Pris
Mini fladbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

350 g g mel mel
200 g g fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
0,5 pakker pakke gær gær
(ca 21 g)
0,5 tsk. tsk. rørsukker rørsukker
2 kviste kvist rosmarin rosmarin
1 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
2 tsk. tsk. havsalt havsalt
sesamfrø sesamfrø
(til pynt)
3 spsk. spsk. mælk mælk
3,25 dl dl vand vand
bagepapir bagepapir

Mini fladbrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(7)

Sådan gør du

Hæld begge slags mel i en skål, og lav en fordybning heri. Opløs gær og sukker i 3,25 dl lunkent vand og hæld det i fordybningen i melet. En smule mel fra kanten drysses over. Lad det hæve i 15 minutter. 1 spsk. rosmarinnåle nippes af og hakkes. Olie og salt tilsættes, og dejen æltes til den er glat. Lad den hæve tildækket i ca. 2 timer. Dejen hældes ud på et meldrysset bord og æltes igennem, del den i 6 portioner og rul disse ud til ovale fladbrød. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i 20 minutter. Fladbrødene pensles med mælk og drysses med sesam eller rosmarinnåle. Bages i en forvarmet ovn ved 225°C i 15 minutter til de er gyldne. Serveres lune eller kolde.

Næringsindhold

Fedt5 g Kulhydrater63 g Protein11 g kcal358 kJ1497