
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
mel mel | 350 g g | ||
fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel | 200 g g | ||
gær
gær (ca 21 g) | 0,5 pakker pakke | ||
rørsukker rørsukker | 0,5 tsk. tsk. | ||
rosmarin rosmarin | 2 kviste kvist | ||
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | ||
havsalt havsalt | 2 tsk. tsk. | ||
sesamfrø
sesamfrø (til pynt) | |||
mælk mælk | 3 spsk. spsk. | ||
vand vand | 3,25 dl dl | ||
bagepapir bagepapir |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMini fladbrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hæld begge slags mel i en skål, og lav en fordybning heri. Opløs gær og sukker i 3,25 dl lunkent vand og hæld det i fordybningen i melet. En smule mel fra kanten drysses over. Lad det hæve i 15 minutter. 1 spsk. rosmarinnåle nippes af og hakkes. Olie og salt tilsættes, og dejen æltes til den er glat. Lad den hæve tildækket i ca. 2 timer. Dejen hældes ud på et meldrysset bord og æltes igennem, del den i 6 portioner og rul disse ud til ovale fladbrød. Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i 20 minutter. Fladbrødene pensles med mælk og drysses med sesam eller rosmarinnåle. Bages i en forvarmet ovn ved 225°C i 15 minutter til de er gyldne. Serveres lune eller kolde.