
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
løg løg | 1 | ||
hvidløg hvidløg | 1 fed fed | ||
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | ||
sorte bønner sorte bønner | 1 dåser dåse | ||
salsa sauce salsa sauce | 1 glas glas | ||
hønsebouillon hønsebouillon | 1 dl dl | ||
lime
lime (Saft af 1 lime) | |||
Salt og peber Salt og peber | |||
cheddar cheddar | 50 g g | ||
forårsløg forårsløg | 2 | ||
tortillachips tortillachips | 1 poser pose |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMexicansk bønnedip
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen på 200 grader. Hak løget fint, og pres hvidløget. Svits begge dele i olie i en gryde, til løgene er klare. Tilsæt drænede sorte bønner, salsa og bouillon, og bring gryden i kog. Tilsæt limesaft, salt og peber og blend grydens indhold til en grov mos med en stavblender. Smagtil, og lad mosen simre under omrøring i 5 min.
Hæld bønnemosen i et lille ovnfast fad og top med revet cheddarost. Sæt fadet i ovnen i 5 min, indtil osten er gylden og sprød. Pynt med tynde skiver forårsløg, og servér med tortillachips.
Udarbejdet af Emma Martiny