Super frisk. Til Lidl Pris
Mexicansk bønnedip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
1 fed fed hvidløg hvidløg
1 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 dåser dåse sorte bønner sorte bønner
1 glas glas salsa sauce salsa sauce
1 dl dl hønsebouillon hønsebouillon
lime lime
(Saft af 1 lime)
Salt og peber Salt og peber
50 g g cheddar cheddar
2 forårsløg forårsløg
1 poser pose tortillachips tortillachips

Mexicansk bønnedip

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(8)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader. Hak løget fint, og pres hvidløget. Svits begge dele i olie i en gryde, til løgene er klare. Tilsæt drænede sorte bønner, salsa og bouillon, og bring gryden i kog. Tilsæt limesaft, salt og peber og blend grydens indhold til en grov mos med en stavblender. Smagtil, og lad mosen simre under omrøring i 5 min.

Hæld bønnemosen i et lille ovnfast fad og top med revet cheddarost. Sæt fadet i ovnen i 5 min, indtil osten er gylden og sprød. Pynt med tynde skiver forårsløg, og servér med tortillachips.

Udarbejdet af Emma Martiny