Super frisk. Til Lidl Pris
Mexicansk bønnedip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

løg løg1
hvidløg hvidløg1 fed fed
olivenolie olivenolie1 spsk. spsk.
sorte bønner sorte bønner1 dåser dåse
salsa sauce salsa sauce1 glas glas
hønsebouillon hønsebouillon1 dl dl
lime lime
(Saft af 1 lime)
Salt og peber Salt og peber
cheddar cheddar50 g g
forårsløg forårsløg2
tortillachips tortillachips1 poser pose

Mexicansk bønnedip

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(20)

Opskriften

Tænd ovnen på 200 grader. Hak løget fint, og pres hvidløget. Svits begge dele i olie i en gryde, til løgene er klare. Tilsæt drænede sorte bønner, salsa og bouillon, og bring gryden i kog. Tilsæt limesaft, salt og peber og blend grydens indhold til en grov mos med en stavblender. Smagtil, og lad mosen simre under omrøring i 5 min.

Hæld bønnemosen i et lille ovnfast fad og top med revet cheddarost. Sæt fadet i ovnen i 5 min, indtil osten er gylden og sprød. Pynt med tynde skiver forårsløg, og servér med tortillachips.

Udarbejdet af Emma Martiny