
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
50 g g | kokosolie kokosolie | ||
3 spsk. spsk. | mælk mælk | ||
3 spsk. spsk. | flydende honning
flydende honning (*) | ||
2 | æg æg | ||
175 g g | malede mandler malet mandel | ||
25 g g | kokosmel kokosmel | ||
1 tsk. tsk. | bagepulver bagepulver | ||
30 g g | blåbær
blåbær (friske blåbær) | ||
3 spsk. spsk. | mandelflager mandelflage | ||
1 | bananer
banan (*) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMandel- og kokosmuffins med banan, blåbær og honning
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pisk blødt kokosolie, mælk, honning og æg sammen. Mos bananen og tilsæt den - pisk igen. Rør mandelmel, kokosmel og bagepulver i dejen. Vend til sidst blåbær i dejen. Hvis du vælger at bruge frosne blåbær, så lad dem tø op inden de vendes i dejen. Fordel den i muffinforme af papir og pynt med mandelflager. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, eller til de er gennembagte. Kagerne holder sig friske og fugtige i 2-3 dage.
Opskriften er lavet af Ditte Ingemann til Fairtrade
Se mere på fairtrade-maerket.dk
*Fairtrade