
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kokosolie kokosolie | 50 g g | ||
mælk mælk | 3 spsk. spsk. | ||
flydende honning
flydende honning (*) | 3 spsk. spsk. | ||
æg æg | 2 | ||
malede mandler malet mandel | 175 g g | ||
kokosmel kokosmel | 25 g g | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
blåbær
blåbær (friske blåbær) | 30 g g | ||
mandelflager mandelflage | 3 spsk. spsk. | ||
bananer
banan (*) | 1 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMandel- og kokosmuffins med banan, blåbær og honning
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Pisk blødt kokosolie, mælk, honning og æg sammen.
- Mos bananen og tilsæt den - pisk igen.
- Rør mandelmel, kokosmel og bagepulver i dejen.
- Vend til sidst blåbær i dejen. Hvis du vælger at bruge frosne blåbær, så lad dem tø op inden de vendes i dejen.
- Fordel den i muffinforme af papir og pynt med mandelflager.
- Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, eller til de er gennembagte.
Kagerne holder sig friske og fugtige i 2-3 dage.
Opskriften er lavet af Ditte Ingemann til Fairtrade
Se mere på fairtrade-maerket.dk
*Fairtrade