Super frisk. Til Lidl Pris
Mandel- og kokosmuffins med banan, blåbær og honning

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

50 g g kokosolie kokosolie
3 spsk. spsk. mælk mælk
3 spsk. spsk. flydende honning flydende honning
(*)
2 æg æg
175 g g malede mandler malet mandel
25 g g kokosmel kokosmel
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
30 g g blåbær blåbær
(friske blåbær)
3 spsk. spsk. mandelflager mandelflage
1 bananer banan
(*)

Mandel- og kokosmuffins med banan, blåbær og honning

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(9)

Sådan gør du

Pisk blødt kokosolie, mælk, honning og æg sammen. Mos bananen og tilsæt den - pisk igen. Rør mandelmel, kokosmel og bagepulver i dejen. Vend til sidst blåbær i dejen. Hvis du vælger at bruge frosne blåbær, så lad dem tø op inden de vendes i dejen. Fordel den i muffinforme af papir og pynt med mandelflager. Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, eller til de er gennembagte. Kagerne holder sig friske og fugtige i 2-3 dage.

Opskriften er lavet af Ditte Ingemann til Fairtrade

Se mere på fairtrade-maerket.dk

*Fairtrade