
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
3,5 blade blad | husblas husblas | ||
30 g g | lakridspulver lakridspulver | ||
120 g g | sukker sukker | ||
5 dl dl | fløde fløde | ||
5 cl cl | pernod pernod | ||
1 dl dl | passionsfrugtsaft passionsfrugtsaft |
Lakridspanacotta med passionsfrugtgelé
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Lakridspanacotta
Udblød 2,5 blade husblas i koldt vand. Bland lakridspulver og 75 g sukker, og kog det op med halvdelen af fløden. Hæld den varme masse over husblassen, og rør den ud. Tilsæt resten af fløden og pernoden. Det hele sigtes og hældes i dybe portionsskåle og køles ned.
Passionsfrugtgelé
Udblød det sidste husblas i koldt vand. Kog passionsfrugtsaften og de resterende 45 g sukker op.
Smelt husblassen i den lune passionslage.
Når panacottaen er helt stivnet, hældes den afkølede gelé ovenpå og sættes igen på køl. Når alt er sat, er desserten klar til servering.
Serveres gerne med en god passionsfrugtis