
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | ||
kyllingebryster kyllingebryst | 1 | ||
bacon bacon | 150 g g | ||
røde peberfrugter rød peberfrugt | 1 | ||
squash squash | 1 | ||
æg æg | 6 | ||
mælk
mælk (eller fløde) | 1 dl dl | ||
græskarkerner
græskarkerner (sesamfrø) | 50 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKyllingemuffins til børnenes madpakker eller aftensmad
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd ovnen på 200 grader. Kom kyllingebrystet på en varm pande med lidt olivenolie, og steg den, indtil den er gennemstegt. Sæt kyllingen til side for at køle af. Skær bacon, rød peber, squash og kylling i små tern. Pisk æg og mælk/fløde sammen i en lille skål, og tilsæt bacon, rød peber, squash og kylling, så alle ingredienserne blandes sammen. Hæld det forsigtigt over i muffinformene. Formene skal kun være omkring 2/3 fyldt, så der er plads til, at det kan hæve i ovnen. Giv dem 25-30 min i ovnen, og servér dem varme til aftensmaden, eller pak dem ned i madpakken til frokost.
Tip
Du kan udskifte grøntsagerne med andre og teste forskellige smagsvarianter. Alt fra bønner til løg og gulerødder smager godt i disse muffins.