Super frisk. Til Lidl Pris
Kyllingemuffins til børnenes madpakker eller aftensmad

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 kyllingebryster kyllingebryst
150 g g bacon bacon
1 røde peberfrugter rød peberfrugt
1 squash squash
6 æg æg
1 dl dl mælk mælk
(eller fløde)
50 g g græskarfrø græskarfrø
(sesamfrø)

Kyllingemuffins til børnenes madpakker eller aftensmad

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(52)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader. Kom kyllingebrystet på en varm pande med lidt olivenolie, og steg den, indtil den er gennemstegt. Sæt kyllingen til side for at køle af. Skær bacon, rød peber, squash og kylling i små tern. Pisk æg og mælk/fløde sammen i en lille skål, og tilsæt bacon, rød peber, squash og kylling, så alle ingredienserne blandes sammen. Hæld det forsigtigt over i muffinformene. Formene skal kun være omkring 2/3 fyldt, så der er plads til, at det kan hæve i ovnen. Giv dem 25-30 min i ovnen, og servér dem varme til aftensmaden, eller pak dem ned i madpakken til frokost.

Tip

Du kan udskifte grøntsagerne med andre og teste forskellige smagsvarianter. Alt fra bønner til løg og gulerødder smager godt i disse muffins.