Super frisk. Til Lidl Pris
Kyllingebryst med ovnkartofler, gulerødder og jordskokker samt timiansmør

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

300 g g kyllingebryster kyllingebryst
1 tsk. tsk. salt salt
1 tsk. tsk. peber peber
50 g g timian timian
150 g g smør smør
200 g g kartofler kartoffel
100 g g gulerødder gulerod
100 g g artiskokhjerter artiskokhjerter

Kyllingebryst med ovnkartofler, gulerødder og jordskokker samt timiansmør

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(4)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200oC. Smelt smørret i en lille gryde over lav varme. Når smørret er smeltet, tilsættes hele timianblade, salt og peber. Lad smørret stå i 2-3 min over lav varme.

Vask, skrub og halvér kartoflerne, gulerødderne og jordskokkerne. Læg kartoflerne, gulerødderne, jordskokkerne og kyllingebryst i et ovnfast fad. Hæld det smeltede smør over kyllingen og kartoflerne. Kom fadet i ovnen i 15 min, og tag herefter fadet ud af ovnen for at vende kyllingen. Sæt fadet ind i ovnen igen, og lad det stå i 15 min. Tjek, om kyllingen er gennemstegt ved at skære et lille hak i kyllingen for at se, om den er rosafarvet. Sæt ovnen på grill for at give kyllingen, rodfrugterne og kartoflerne en sprød overflade. Husk at holde godt øje med, at kyllingen, rodfrugterne og kartoflerne ikke får for meget. Servér med frisk timian på toppen.

Keywords

Aftensmad