
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
marcipan marcipan | 200 g g | ||
hasselnødder hasselnød | 150 g g | ||
valnøddekerner valnøddekerne | 100 g g | ||
chokolade
chokolade (80%) | 150 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKonfektrulle med marcipan og nødder
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Blend hasselnødder og valnødder fint sammen med 50 g chokolade.
- Ælt det hele sammen med marcipanen og form det til 2 store konfektruller.
- Sæt rullerne i køleskabet i 1 time.
- Smelt resten af chokoladen over vandbad og brug en pensel til at pensle chokoladen på rullen.
- Sæt den i køleskabet til chokoladen er stivnet.
Marcipan
Se opskriften på hjemmelavet marcipan her
Udarbejdet af Birgitte Nymann