Super frisk. Til Lidl Pris
Konfektrulle med marcipan og nødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

marcipan marcipan200 g g
hasselnødder hasselnød150 g g
valnøddekerner valnøddekerne100 g g
chokolade chokolade
(80%)
150 g g

Konfektrulle med marcipan og nødder

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(4)

Opskriften

  1. Blend hasselnødder og valnødder fint sammen med 50 g chokolade.
  2. Ælt det hele sammen med marcipanen og form det til 2 store konfektruller.
  3. Sæt rullerne i køleskabet i 1 time.
  4. Smelt resten af chokoladen over vandbad og brug en pensel til at pensle chokoladen på rullen.
  5. Sæt den i køleskabet til chokoladen er stivnet.

Marcipan

Se opskriften på hjemmelavet marcipan her

Udarbejdet af Birgitte Nymann