
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
marcipan marcipan | 200 g g | |
hasselnødder hasselnød | 150 g g | |
valnøddekerner valnøddekerne | 100 g g | |
chokolade
chokolade (80%) | 150 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKonfektrulle med marcipan og nødder
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Blend hasselnødder og valnødder fint sammen med 50 g chokolade.
- Ælt det hele sammen med marcipanen og form det til 2 store konfektruller.
- Sæt rullerne i køleskabet i 1 time.
- Smelt resten af chokoladen over vandbad og brug en pensel til at pensle chokoladen på rullen.
- Sæt den i køleskabet til chokoladen er stivnet.
Marcipan
Se opskriften på hjemmelavet marcipan her
Udarbejdet af Birgitte Nymann