Super frisk. Til Lidl Pris
Klatkager af risengrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

300 g g risengrød risengrød
2 spsk. spsk. hvedemel hvedemel
2 stk. stk. æg æg
2 spsk. spsk. sukker sukker
1 spsk. spsk. kanel kanel
1 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
smør smør

Klatkager af risengrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(26)

Sådan gør du

Del æggene i blommer og hvider. Rør risengrøden med æggeblommer, mel, sukker, vaniljesukker og kanel.

Pisk æggehviderne til skum. Rør først 2 spsk. i grøden, og vend derefter resten forsigtigt i. Tilsæt lidt ekstra mel, hvis dejen bliver for blød.

Smelt smørret på panden. Læg dejen på panden i klatter med en ske. Steg dem gyldenbrune på begge sider ved jævn varme.

Serveres evt. med flormelis, marmelade, sirup, friske bær eller creme fraiche.