Super frisk. Til Lidl Pris
Klatkager af risengrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

300 g g risengrød risengrød
2 spsk. spsk. hvedemel hvedemel
2 stk. stk. æg æg
2 spsk. spsk. sukker sukker
1 spsk. spsk. kanel kanel
1 tsk. tsk. vaniljesukker vaniljesukker
smør smør

Klatkager af risengrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(47)

Opskriften

Del æggene i blommer og hvider. Rør risengrøden med æggeblommer, mel, sukker, vaniljesukker og kanel.

Pisk æggehviderne til skum. Rør først 2 spsk. i grøden, og vend derefter resten forsigtigt i. Tilsæt lidt ekstra mel, hvis dejen bliver for blød.

Smelt smørret på panden. Læg dejen på panden i klatter med en ske. Steg dem gyldenbrune på begge sider ved jævn varme.

Serveres evt. med flormelis, marmelade, sirup, friske bær eller creme fraiche.