
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
risengrød risengrød | 300 g g | |
hvedemel hvedemel | 2 spsk. spsk. | |
æg æg | 2 stk. stk. | |
sukker sukker | 2 spsk. spsk. | |
kanel kanel | 1 spsk. spsk. | |
vaniljesukker vaniljesukker | 1 tsk. tsk. | |
smør smør |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKlatkager af risengrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Del æggene i blommer og hvider. Rør risengrøden med æggeblommer, mel, sukker, vaniljesukker og kanel.
Pisk æggehviderne til skum. Rør først 2 spsk. i grøden, og vend derefter resten forsigtigt i. Tilsæt lidt ekstra mel, hvis dejen bliver for blød.
Smelt smørret på panden. Læg dejen på panden i klatter med en ske. Steg dem gyldenbrune på begge sider ved jævn varme.
Serveres evt. med flormelis, marmelade, sirup, friske bær eller creme fraiche.