
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
300 g g | risengrød risengrød | ||
2 spsk spsk | hvedemel hvedemel | ||
2 stk. stk. | æg æg | ||
2 spsk spsk | sukker sukker | ||
1 spsk spsk | kanel kanel | ||
1 tsk tsk | vaniljesukker vaniljesukker | ||
smør smør |
Klatkager af risengrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:15
min
(19)
Sådan gør du
Del æggene i blommer og hvider. Rør risengrøden med æggeblommer, mel, sukker, vaniljesukker og kanel.
Pisk æggehviderne til skum. Rør først 2 spsk. i grøden, og vend derefter resten forsigtigt i. Tilsæt lidt ekstra mel, hvis dejen bliver for blød.
Smelt smørret på panden. Læg dejen på panden i klatter med en ske. Steg dem gyldenbrune på begge sider ved jævn varme.
Serveres evt. med flormelis, marmelade, sirup, friske bær eller creme fraiche.