
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
risengrød risengrød | 300 g g | ||
hvedemel hvedemel | 2 spsk. spsk. | ||
æg æg | 2 stk. stk. | ||
sukker sukker | 2 spsk. spsk. | ||
kanel kanel | 1 spsk. spsk. | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 1 tsk. tsk. | ||
smør smør |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKlatkager af risengrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Del æggene i blommer og hvider. Rør risengrøden med æggeblommer, mel, sukker, vaniljesukker og kanel.
Pisk æggehviderne til skum. Rør først 2 spsk. i grøden, og vend derefter resten forsigtigt i. Tilsæt lidt ekstra mel, hvis dejen bliver for blød.
Smelt smørret på panden. Læg dejen på panden i klatter med en ske. Steg dem gyldenbrune på begge sider ved jævn varme.
Serveres evt. med flormelis, marmelade, sirup, friske bær eller creme fraiche.