
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
bløde flødekarameller bløde flødekarameller | 150 g g | ||
mel mel | 250 g g | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
havregryn havregryn | 50 g g | ||
brun farin brun farin | 100 g g | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
smør smør | 80 g g | ||
æbler æble | 400 g g | ||
æg æg | 1 | ||
kærnemælk kærnemælk | 300 ml ml | ||
vaniljestænger
vaniljestang (Korn fra ½ vaniljestang) | 0,5 | ||
fedtstof fedtstof |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKaramel- og æblemuffins
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak karamellerne i grove tern, og bland dem med mel, bagepulver, havregryn, sukker og salt. Smelt smørret, og lad det køle af.Skræl æblerne, fjern kernerne, og skær dem i tern. Bland dem i melblandingen. Pisk æg, flydende smør, kærnemælk og vaniljekorn sammen. Rør det hurtigt i æbleblandingen, og fyld dejen i de smurte muffinsforme.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 °C i 30-35 min. Lad dem køle af.
Næringsindhold
Fedt7
g
Kulhydrater40
g
Protein4
g
kcal256
kJ1070