
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
150 g g | bløde flødekarameller bløde flødekarameller | ||
250 g g | mel mel | ||
1 tsk. tsk. | bagepulver bagepulver | ||
50 g g | havregryn havregryn | ||
100 g g | brun farin brun farin | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
80 g g | smør smør | ||
400 g g | æbler æble | ||
1 | æg æg | ||
300 ml ml | kærnemælk kærnemælk | ||
0,5 | vaniljestænger
vaniljestang (Korn fra ½ vaniljestang) | ||
fedtstof fedtstof |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKaramel- og æblemuffins
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Hak karamellerne i grove tern, og bland dem med mel, bagepulver, havregryn, sukker og salt. Smelt smørret, og lad det køle af.Skræl æblerne, fjern kernerne, og skær dem i tern. Bland dem i melblandingen. Pisk æg, flydende smør, kærnemælk og vaniljekorn sammen. Rør det hurtigt i æbleblandingen, og fyld dejen i de smurte muffinsforme.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 °C i 30-35 min. Lad dem køle af.
Næringsindhold
Fedt7
g
Kulhydrater40
g
Protein4
g
kcal256
kJ1070