Super frisk. Til Lidl Pris
Gulerodstoppe med appelsinflødeskum

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 gulerødder gulerod
40 g g valnøddekerner valnøddekerne
50 g g smør smør
80 g g brun farin brun farin
1 knsp. knsp. salt salt
2 æg æg
140 g g mel mel
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
1 tsk. tsk. kanel kanel
1 tsk. tsk. kardemomme kardemomme
4 spsk. spsk. mælk mælk
75 g g piskefløde piskefløde
1 spsk. spsk. flormelis flormelis
0,5 appelsiner appelsin
(økologisk)

Gulerodstoppe med appelsinflødeskum

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

55 min
(0)

Sådan gør du

Skræl guleroden, og hak den fint. Bland smør, farin og salt, æg, gulerod og valnødder sammen. Bland mel, bagepulver, kanel og kardemomme med mælk, og hæld det i gulerodsblandingen. Rør godt. Fordel din dej i bageformens 24 rum, og bag gulerodstoppene i en forvarmet ovn i 25 min. på 180 °C. Lad gulerodstoppene afkøle i formen, og befri dem herefter forsigtigt fra formen. Læg dem på et serveringsfad. Bland flormelis med fløde, og pisk det til flødeskum. Riv appelsinskrællen, og bland den med flødeskummet. Put flødeskummet i en frysepose, klip et lille hul i posen, og sprøjt det ud på toppen af gulerodstoppene.

Husk en bagform med 24 rum