
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
gulerødder gulerod | 1 | ||
valnøddekerner valnøddekerne | 40 g g | ||
smør smør | 50 g g | ||
brun farin brun farin | 80 g g | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
æg æg | 2 | ||
mel mel | 140 g g | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
kanel kanel | 1 tsk. tsk. | ||
kardemomme kardemomme | 1 tsk. tsk. | ||
mælk mælk | 4 spsk. spsk. | ||
piskefløde piskefløde | 75 g g | ||
flormelis flormelis | 1 spsk. spsk. | ||
appelsiner
appelsin (økologisk) | 0,5 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGulerodstoppe med appelsinflødeskum
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl guleroden, og hak den fint. Bland smør, farin og salt, æg, gulerod og valnødder sammen. Bland mel, bagepulver, kanel og kardemomme med mælk, og hæld det i gulerodsblandingen. Rør godt. Fordel din dej i bageformens 24 rum, og bag gulerodstoppene i en forvarmet ovn i 25 min. på 180 °C. Lad gulerodstoppene afkøle i formen, og befri dem herefter forsigtigt fra formen. Læg dem på et serveringsfad. Bland flormelis med fløde, og pisk det til flødeskum. Riv appelsinskrællen, og bland den med flødeskummet. Put flødeskummet i en frysepose, klip et lille hul i posen, og sprøjt det ud på toppen af gulerodstoppene.
Husk en bagform med 24 rum