#LidlOverrasker
Gulerodstoppe med appelsinflødeskum

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 gulerødder gulerod
40 g g valnøddekerner valnøddekerne
50 g g smør smør
80 g g brun farin brun farin
1 knsp. knsp. salt salt
2 æg æg
140 g g mel mel
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
1 tsk. tsk. kanel kanel
1 tsk. tsk. kardemomme kardemomme
4 spsk. spsk. mælk mælk
75 g g piskefløde piskefløde
1 spsk. spsk. flormelis flormelis
0,5 appelsiner appelsin
(økologisk)

Gulerodstoppe med appelsinflødeskum

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

55 min
(0)

Sådan gør du

Skræl guleroden, og hak den fint. Bland smør, farin og salt, æg, gulerod og valnødder sammen. Bland mel, bagepulver, kanel og kardemomme med mælk, og hæld det i gulerodsblandingen. Rør godt. Fordel din dej i bageformens 24 rum, og bag gulerodstoppene i en forvarmet ovn i 25 min. på 180 °C. Lad gulerodstoppene afkøle i formen, og befri dem herefter forsigtigt fra formen. Læg dem på et serveringsfad. Bland flormelis med fløde, og pisk det til flødeskum. Riv appelsinskrællen, og bland den med flødeskummet. Put flødeskummet i en frysepose, klip et lille hul i posen, og sprøjt det ud på toppen af gulerodstoppene.

Husk en bagform med 24 rum

Gulerodstoppe med appelsinflødeskum
55 min

Gulerodstoppe med appelsinflødeskum

Ingredienser

gulerod
1
valnøddekerne
40 g
smør
50 g
brun farin
80 g
salt
1 knsp.
æg
2
mel
140 g
bagepulver
1 tsk.
kanel
1 tsk.
kardemomme
1 tsk.
mælk
4 spsk.
piskefløde
75 g
flormelis
1 spsk.
appelsin (økologisk)
0.5
Gulerodstoppe med appelsinflødeskum
55 min

Step 1

Gulerodstoppe med appelsinflødeskum

Skræl guleroden, og hak den fint. Bland smør, farin og salt, æg, gulerod og valnødder sammen. Bland mel, bagepulver, kanel og kardemomme med mælk, og hæld det i gulerodsblandingen. Rør godt. Fordel din dej i bageformens 24 rum, og bag gulerodstoppene i en forvarmet ovn i 25 min. på 180 °C. Lad gulerodstoppene afkøle i formen, og befri dem herefter forsigtigt fra formen. Læg dem på et serveringsfad. Bland flormelis med fløde, og pisk det til flødeskum. Riv appelsinskrællen, og bland den med flødeskummet. Put flødeskummet i en frysepose, klip et lille hul i posen, og sprøjt det ud på toppen af gulerodstoppene.

Husk en bagform med 24 rum

gulerod: 1
valnøddekerne: 40 g
smør: 50 g
brun farin: 80 g
salt: 1 knsp.
æg: 2
mel: 140 g
bagepulver: 1 tsk.
kanel: 1 tsk.
kardemomme: 1 tsk.
mælk: 4 spsk.
piskefløde: 75 g
flormelis: 1 spsk.
appelsin (økologisk): 0.5
Gulerodstoppe med appelsinflødeskum

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

Kokostoppe med hørfrø

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokostoppe med hørfrø
20 min
(0)
WH
WH
Chokoladefondant

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Chokoladefondant
30 min
(0)
WH
WH
Lakridspanacotta med passionsfrugtgelé

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Lakridspanacotta med passionsfrugtgelé
2:00 t
(1)
Marcipankager med fersken

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Marcipankager med fersken
1:15 t
(1)
Pandekager med ingefær og banan

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pandekager med ingefær og banan
40 min
(1)
Svaner af vandbakkelse med hyldeblomstcreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Svaner af vandbakkelse med hyldeblomstcreme
2:00 t
(4)
Kransekage med mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kransekage med mandler
20 min
(2)
Appelsinmousse i chokoladebunde

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Appelsinmousse i chokoladebunde
50 min
(2)
Crème brûlée med ingefær- og kirsebærdip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Crème brûlée med ingefær- og kirsebærdip
60 min
(1)
Pavlova med karamelsauce og eksotiske frugter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pavlova med karamelsauce og eksotiske frugter
1:50 t
(3)
Offer
Islagkage med 3 slags bær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Islagkage med 3 slags bær
40 min
(4)
Små kransekage-cupcakes

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Små kransekage-cupcakes
1:10 t
(3)
Store skildpaddebomber med romkaramel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Store skildpaddebomber med romkaramel
1:30 t
(10)
Offer
Små desserttærter med mynte og blåbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Små desserttærter med mynte og blåbær
50 min
(1)
Hummercarpaccio

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hummercarpaccio
40 min
(0)