Super frisk. Til Lidl Pris
Grøntsagstempura

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 squash squash
1 auberginer aubergine
150 g g champignoner champignon
1 bundter bundt forårsløg forårsløg
1 solsikkeolie solsikkeolie
1 æg æg
250 ml ml vand vand
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
100 g g kartoffelmel kartoffelmel
0,25 tsk. tsk. salt salt
sojasauce sojasauce
(til dip)

Grøntsagstempura

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(5)

Sådan gør du

Snit squash og aubergine i aflange stænger på 6 cm., skær champignon i kvarte, og skær forårsløg i 6 cm. lange stykker. Varm olien i en stor gryde. Bland æg med 250 ml koldt vand, og put mel, kartoffelmel, bagepulver og salt heri. Rør godt rundt, indtil den flydende masse er ensartet. Saml et lille bund af squash, aubergine, champignon og forårsløg på en hulske, og dyp grøntsagerne i dejen, så de bliver dækket af dej. Fritér grøntsagsdejen i den varme olie i 4 min., indtil den er sprød og gylden. Lad grøntsagsdejen køle af på bagepapir. Gentag processen, indtil dejen er brugt. Anret grøntsagstempuraerne med sojasovs og med eventuelt overskydende grøntsager.