Super frisk. Til Lidl Pris
Grøntsagstempura

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

squash squash1
auberginer aubergine1
champignoner champignon150 g g
forårsløg forårsløg1 bundter bundt
solsikkeolie solsikkeolie1
æg æg1
vand vand250 ml ml
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
kartoffelmel kartoffelmel100 g g
salt salt0,25 tsk. tsk.
sojasauce sojasauce
(til dip)

Grøntsagstempura

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(5)

Opskriften

Snit squash og aubergine i aflange stænger på 6 cm., skær champignon i kvarte, og skær forårsløg i 6 cm. lange stykker. Varm olien i en stor gryde. Bland æg med 250 ml koldt vand, og put mel, kartoffelmel, bagepulver og salt heri. Rør godt rundt, indtil den flydende masse er ensartet. Saml et lille bund af squash, aubergine, champignon og forårsløg på en hulske, og dyp grøntsagerne i dejen, så de bliver dækket af dej. Fritér grøntsagsdejen i den varme olie i 4 min., indtil den er sprød og gylden. Lad grøntsagsdejen køle af på bagepapir. Gentag processen, indtil dejen er brugt. Anret grøntsagstempuraerne med sojasovs og med eventuelt overskydende grøntsager.