
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
squash squash | 1 | |
auberginer aubergine | 1 | |
champignoner champignon | 150 g g | |
forårsløg forårsløg | 1 bundter bundt | |
solsikkeolie solsikkeolie | 1 | |
æg æg | 1 | |
vand vand | 250 ml ml | |
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | |
kartoffelmel kartoffelmel | 100 g g | |
salt salt | 0,25 tsk. tsk. | |
sojasauce
sojasauce (til dip) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrøntsagstempura
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Snit squash og aubergine i aflange stænger på 6 cm., skær champignon i kvarte, og skær forårsløg i 6 cm. lange stykker. Varm olien i en stor gryde. Bland æg med 250 ml koldt vand, og put mel, kartoffelmel, bagepulver og salt heri. Rør godt rundt, indtil den flydende masse er ensartet. Saml et lille bund af squash, aubergine, champignon og forårsløg på en hulske, og dyp grøntsagerne i dejen, så de bliver dækket af dej. Fritér grøntsagsdejen i den varme olie i 4 min., indtil den er sprød og gylden. Lad grøntsagsdejen køle af på bagepapir. Gentag processen, indtil dejen er brugt. Anret grøntsagstempuraerne med sojasovs og med eventuelt overskydende grøntsager.