
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | squash squash | ||
1 | auberginer aubergine | ||
150 g g | champignoner champignon | ||
1 bundter bundt | forårsløg forårsløg | ||
1 | solsikkeolie solsikkeolie | ||
1 | æg æg | ||
250 ml ml | vand vand | ||
1 tsk. tsk. | bagepulver bagepulver | ||
100 g g | kartoffelmel kartoffelmel | ||
0,25 tsk. tsk. | salt salt | ||
sojasauce
sojasauce (til dip) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrøntsagstempura
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Snit squash og aubergine i aflange stænger på 6 cm., skær champignon i kvarte, og skær forårsløg i 6 cm. lange stykker. Varm olien i en stor gryde. Bland æg med 250 ml koldt vand, og put mel, kartoffelmel, bagepulver og salt heri. Rør godt rundt, indtil den flydende masse er ensartet. Saml et lille bund af squash, aubergine, champignon og forårsløg på en hulske, og dyp grøntsagerne i dejen, så de bliver dækket af dej. Fritér grøntsagsdejen i den varme olie i 4 min., indtil den er sprød og gylden. Lad grøntsagsdejen køle af på bagepapir. Gentag processen, indtil dejen er brugt. Anret grøntsagstempuraerne med sojasovs og med eventuelt overskydende grøntsager.