Super frisk. Til Lidl Pris
Grøntsagsgryde med æg og quinoa

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 rødløg rødløg
700 g g kartofler kartoffel
500 g g gulerødder gulerod
2 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
500 g g tomat pasta tomat pasta
5 dl dl bouillon bouillon
3 porrer porre
100 g g quinoa quinoa
Salt og peber Salt og peber
4 æg æg
1 chilier chili
(finthakket)
1 bundter bundt persille persille
(hakket)

Grøntsagsgryde med æg og quinoa

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(67)

Sådan gør du

Skræl løg, kartofler og gulerødder og skær dem i tern. Kom olie i en stor gryde og svits grøntsagerne til løgene er klare. Tilsæt tomat og bouillon og lad retten simre under låg i 15 minutter. Skær porrerne i tykke skiver.

Tilsæt quinoa og porrer til retten og lad den simre videre under låg i 10 minutter. ’

Tag låget af og rør i gryden. Lav fire fordybninger i overfladen af gryderetten og slå et æg ud i hver fordybning.

Læg låg på og lad retten simre 5-7 minutter til æggene er hvide og blommen stadig mærkes blød, når du forsigtigt trykker på den.

Server straks og drys med frisk chili og hakket persille.