
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrøntsagsgryde med æg og quinoa
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl løg, kartofler og gulerødder og skær dem i tern. Kom olie i en stor gryde og svits grøntsagerne til løgene er klare. Tilsæt tomat og bouillon og lad retten simre under låg i 15 minutter. Skær porrerne i tykke skiver.
Tilsæt quinoa og porrer til retten og lad den simre videre under låg i 10 minutter. ’
Tag låget af og rør i gryden. Lav fire fordybninger i overfladen af gryderetten og slå et æg ud i hver fordybning.
Læg låg på og lad retten simre 5-7 minutter til æggene er hvide og blommen stadig mærkes blød, når du forsigtigt trykker på den.
Server straks og drys med frisk chili og hakket persille.