Super frisk. Til Lidl Pris
Grøntsagsgryde med æg og quinoa

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

rødløg rødløg2
kartofler kartoffel700 g g
gulerødder gulerod500 g g
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
tomat pasta tomat pasta500 g g
bouillon bouillon5 dl dl
porrer porre3
quinoa quinoa100 g g
Salt og peber Salt og peber
æg æg4
chilier chili
(finthakket)
1
persille persille
(hakket)
1 bundter bundt

Grøntsagsgryde med æg og quinoa

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(116)

Opskriften

Skræl løg, kartofler og gulerødder og skær dem i tern. Kom olie i en stor gryde og svits grøntsagerne til løgene er klare. Tilsæt tomat og bouillon og lad retten simre under låg i 15 minutter. Skær porrerne i tykke skiver.

Tilsæt quinoa og porrer til retten og lad den simre videre under låg i 10 minutter. ’

Tag låget af og rør i gryden. Lav fire fordybninger i overfladen af gryderetten og slå et æg ud i hver fordybning.

Læg låg på og lad retten simre 5-7 minutter til æggene er hvide og blommen stadig mærkes blød, når du forsigtigt trykker på den.

Server straks og drys med frisk chili og hakket persille.